BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 23 mars 2010

Lugn och ro!

Längesen jag skrev nu. Lusten har väl inte infunnit sig.

I lördags var det äntligen återträff med girlsen, bowling och middag! Vi valde Landskrona denna gången och det var ett mycket bra val. Bowlingen var skitskoj, trots att jag förlorade som vanligt. Middagen intogs på Inferno. God mat och massa snack. Klockan hann bli sent innan vi kom därifrån. Det hade varit dimmigt när jag körde dit men det var inget mot vad det var när vi körde hem!! Har aldrig kört i sådan dimma. Man såg inte handen framför sig.
Jag körde hem Marie och Jessica så jag var hemma strax innan 1. Trött som bara den efter att ha suttit på helspänn hela vägen hem.

I söndags morse åkte Jocke och Max och Jockes föräldrar mot Branäs, i Värmland. De ska åka skidor. Känns konstigt att inte ha dem hemma.

Eftersom vi är ensamma hemma nu, jag och syster, så har vi passat på att röja lite på ovanvåningen. Nästan hela dagen igår höll vi på så idag tar vi det lugnt. På kvällen blev det filmtittande! Vi såg Timeline. En helt okej film.

Det enda som står på schemat är att hämta svärföräldrarnas post och ev lite wii-spelande.

Nu när Jocke och framförallt Max är iväg så får jag äntligen sova ordentligt. Jag har vaknat 8 två dagar i rad! Leo vaknar till när jag ger honom maten sen somnar han igen och vaknar först vid 10,20. Så han är inte speciellt jobbig att ha och göra med... =)


Moster har lärt Leo en ny min...

0 hade något att säga!: