BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 16 mars 2010

Det händer saker...

Igår var det dags för besök hos mag-tarmläkaren och dietisten igen.
Efter att ha lämnat Max hos farmor och farfar så bar det av till sjukhuset. Först togs det vikt och längd. Vikten låg på 7,9 kg, vilket är ca 1 hg ner sen sist. Inte så konstigt med tanke på att han varit sjuk och kräkts mer. Längden var kvar på 75 cm.

Läkaren förhörde sig om hur det funkade med maten, hastighet osv. Hon tittade även på utslagen han fått runt knappen, vi ska smörja dem med svampkräm. Vi kom fram till att allt funkar rätt så bra för tillfället.
Jag frågade henne om det gick att ta sprutan mot RS-viruset snart och hon lyssnade på honom och kom fram till att mot slutet av veckan var det ok. Dietisten hade inget att tillägga.

Sen skulle vi in på dagvården för att kolla så att lapiseringen av granulomet blivit bra. De tyckte att det behövde tas lite till, så det blev till att vänta ca 45 minuter på att sprutan med alvedon skulle verka. Vi gick ner i kafeterian och det tog inte lång stund innan vi var i de flestas blickfång. =) Man får mycket uppmärksamhet med en liten sötis som Leo.

Vi kom inte hem förrän halv 12 och jag fick lägga Leo direkt, han var supertrött. Ringde farmor och hon sa att hon kunde gå med Max till kyrkis.

Vi hade ansökt till Trafikförsäkringsföreningen om avdrag på självrisken på vår bil eftersom den som kört på den hade smitit, men vi fick avslag! Så nu ska vi betala en självrisk på 5000 kr för något som någon annan idiot gjort!! Snacka om sura pengar...

Idag var det dags för dagis för Max och det gick fort dit! Han har saknat kompisarna. Jag och Leo har haft sitt- och ståträning! Han älskar att stå. Sitta är knepigt, han tar inte för sig när han är på väg att ramla, så det blir mycket träning...
Jag längtar till vi ska till neurologen och få besked om vi ska få hjälp från habiliteringen eller ej.

Snart åker Jocke och Max iväg till Branäs... På söndag bär det av. Fast först ska jag och tjejerna bowla! På lördag ska vi ha skitskoj!! Jag har längtat länge efter den dagen.

Ikväll är det CORE igen. Har missat hela förra veckan pga förkylningen, det ska jag ta igen ikväll. Har fortfarande lite ont i benhinnorna efter joggingturen i fredags med syster, men är man så dum att man springer på asfalt/grusväg utan skor med dämpning så får man ju skylla sig själv.
Får träna som bara den denna veckan, nästa kan jag nog inte alls...

0 hade något att säga!: