BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 7 mars 2010

Feber...

Nu är denna veckan oxå snart slut. Igår var det kalas för Leo på kvällen, vilket innebar storhandling på förmiddagen. Jag och syster gjorde goda pajer till kvällen. En kycklingpaj och en köttfärspaj. Jag gjorde även en hallon-chokladtårta till efterrätt. Maten blev uppskattad som tur var.
Eftersom det var Max kompis Elsa och hennes föräldrar och lillebror Wille som kom så hade Elsa & Max fullt upp hela kvällen. Ljudvolymen var hög och det sprangs överallt! Fullt ös fram till vid 11-tiden... Då åkte de hem och vi la Max, som somnade på 2 minuter! Helt slut.

Men klockan 7 i morse var det upp som vanligt, pigg som alltid. Jocke var snäll och gav mig lite sovmorgon idag. Jag lyckades sova till halv 9, men i kväll blir det till att lägga sig tidigt. Har massor att sova igen.

Idag har varit en seg dag. Jag har varit jättetrött trots sovmorgonen. Vid lunchtid åkte Jocke, Max och farmor till Väla för att kolla på skidkläder. Samtidigt la jag Leo så han kunde sova. Klockan 4 kom Jocke & Max hem, då vaknade Leo. Då hade han sovit i 4 timmar! Det har aldrig hänt innan. Jag och syster hade det väldigt lugnt under de 4 timmarna. Vi satt och kollade låtar på spotify... =)

Nu i kväll fick jag förklaringen till varför Leo sovit så länge i middags, feber. Tyckte han kändes varm och mycket riktigt, 38,4! Så jag la honom redan vid 7 ikväll. Med lite alvedon i kroppen så hoppas jag att febern är borta imorgon. Det är nämligen tänkt att han ska få sin spruta mot RS-viruset på tisdag, och då får han inte ha feber.
Sen på torsdag är det dags för lungröntgen...

0 hade något att säga!: