BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 26 mars 2010

Snart påsk...

Så var denna vecka snart slut oxå. Tiden går så fort.

I onsdags hade jag och syster en härlig dag. Vi plöjde igenom både Väla och Familia för att försöka hitta skor till mig, jag har inga skor att gå i snart. Har bara vinterskor. Till slut hittade jag ett par på Intersport på Familia. Vi passade på att handla på Maxi när vi ändå var där. Var iväg nästan hela dagen.

I torsdags passade vi på att städa i stort sett hela huset innan Jocke & Max kom hem. Jocke och Max kom hem vid 5-tiden. Jag fick en stor bamsekram av Max så fort de hade hunnit in genom dörren. Sen tog det inte många minuter innan allt var som vanligt. Ljudnivån höjdes rejält. =)

Idag har jag jobbat, 9-17,15. Det är lönefredag så jag förväntade mig massor med kunder, men eftersom jag satt nästan längst ut på kanten så hade jag inte så många. Visst var det kö några gånger men annars så var det ganska lugnt.
Jag var trött efter natten så dagen kändes lite längre än vanligt... Som vanligt så vaknade jag ett par gånger i natt. Dels när Max kom in till oss, och när Leo vaknade och var ledsen. Stackaren frös nog för han var rätt så kall. Jag gick upp och satte på honom pyjamas. Han ska ju inte behöva frysa! Max vaknade som vanligt vid 6-halv 7.

Det var ett underbart väder i morse när jag körde iväg till jobb, redan ca 10 grader! Likadant när jag körde hem ikväll. Syrran berättade att det hade varit uppemot 18 grader här idag. Blir det lika varmt imorgon så blir det en trädgårdsdag! Måste ta och rensa och klippa ner en massa. Måste köpa nya växter och så ska Jocke rensa och städa förrådet.

Snart ska jag börja jobba på riktigt! Heltid. Känns skumt men samtidigt rätt så bra. Börjar jobba den 12 april och jobbar fram till 18 juli. Sen ska jag gå hemma igen. Förhoppningsvis blir Leos operation efter juli så jag slipper ställa till det på jobb.


Jag fixar med svampen och Max äter den...


Leo tränar på att ligga på mage!Börjar funka lite smått...


Men man blir hemskt trött av allt tränande...

0 hade något att säga!: