BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 29 mars 2010

Kass väder...

Så var det måndag än en gång. Helgen har gått fort. I lördags gjorde vi inte så mycket. Var och handlade vid lunchtid och det gör jag inte om i första taget! Lönelördag och lunchtid= kaos! Massor med folk som skulle till både Maxi och Familia... Det var kamp om parkeringsplatserna.
Det blev en del fotbollstittande på lördagen, som vanligt.

Igår var Jocke med några kompisar på Bordershop. De åkte vid 6 på morgonen och kom hem vid 17-tiden. Jag och syster hade nästan hela dagen för oss själva, för efter att Max varit med farmor på sin gympa så skulle han med dom hem! Inget snack om saken. =)
Han kom hem strax efter Jocke... Jag och syster gjorde inte så värst mycket.
På kvällen blev det fetaostfylld och baconlindad köttfärslimpa med ugnsrostade rotfrukter, mos och brunsås. Mumsigt som vanligt.

Idag hade jag från början tänkt gå ut i trädgården och vårstäda, men dagen började med ett ordentligt ösregn... Suck...
Fast nu verkar det ha klarnat upp lite. Jocke är ledig idag men har varit hos tandläkaren och är och hälsar på på sitt gamla jobb så jag får se om jag går ut när han har kommit hem. Om det inte börjar regna igen dvs...

Imorgon är det dags för besök på neurologen för Leo. Ska bli väldigt intressant att höra vad de säger. Det är ju dem som bestämmer om han behöver hjälp av barnhabiliteringen eller ej...

0 hade något att säga!: