BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 25 maj 2011

Utflykt

Igår hade jag egentid deluxe! Jag stack till Väla vid 10, trots protester från Max. Jag behövde verkligen få vara ensam ett par timmar. Sen att det blev just Väla var för att det är rätt så mysigt att gå när det inte är fullt med folk.
Det enda jag hade lite planer på var att försöka hitta ett par jeans till mig. De jag har är stor i midjan eller fulla med hål... Eftersom jag tog det lugnt så gick jag in i nästan alla affärer. Det ledde till att jag hittade lite av varje... Jag hittade ett par mysiga, lite baggy, jeans. Sen blev det en hoodie på Intersport. Annars blev det mest till älsklingen. Han behövde lite nytt! Plus att ungarna fick lite. Så det blev en bra dag. Jag körde från Väla vid 13,30 till Familia och beställde klipptid! Det är hög tid nu, det är för långt nu.

Sen passade jag på att handla också när jag ändå var på det hållet... Så jag kom hem vid 14,30.

På kvällen var det dags för en träff på dagis med alla barn och föräldrar. Det skulle egentligen ha varit en grillkväll men det regnade bort... =)
Max var väldigt spänd på att träffa sina kompisar och fröknar igen. Det är minst 1½ vecka sen sist som han träffade dem. Jag hoppas verkligen att doktorn ger honom klartecken på onsdag så att han kan gå på dagis sen veckan efter. Han behöver det.
Jag hade gjort en pastasallad med kyckling och bacon som vi hade med oss. Max tyckte att det var lite spännande att vi skulle äta på dagis.

Idag har vi varit på en liten utflykt hela familjen. Jocke ville åka till Dormy och kolla deras klädrea bla. Sen skulle han passa på att hälsa på på sitt gamla jobb och då bestämde vi att vi skulle åka till hembygdsparken när vi ändå var i Ängelholm.

Först hälsade vi på på Jockes gamla jobb. Det var skoj att träffa alla igen, det är ju längesen han slutade där nu. Max var som vanligt en blygis.. =)

Vi hade missförstått varandra så när vi skulle till hembygdsparken så insåg vi att ingen av oss hade riktigt koll på vägen.. Vi körde nog runt i en halvtimme, sen skickade Jocke in mig på turistbyrån så jag fick en karta.. Sen hittade vi rätt!
Max tyckte det var rätt så skoj med alla djuren men han var lite frusen och lite hungrig så han tyckte väl inte det var superskoj. Men vi gick en runda och kollade in alla djuren sen ville han äta lunch! På McDonalds. Så, det fick det bli idag. Min älsklingsburgare är tillbaka, CBO:n. =)

Efter McD så körde vi inom Dormy så Jocke fick kollat där. Han gjorde en del fynd så när vi kom hem så satte han igång med att rensa garderoberna... Jippie!

Inatt ska Max sova hos farmor och farfar så farmor hämtade honom vid 16-tiden. Han började packa 8,30 imorse... Så han längtade verkligen. Jag hoppas bara att han sover längre imorgon än vad de gjorde idag. Idag vaknade de 6.

Leo fick hoppa över middagsluren idag så han var ganska så trött ikväll, jag la honom innan 19 och det blev tyst rätt så snabbt..

Imorgon är det dags för Barn Lila igen, kl 12 ska vi vara där. Först ska jag väga honom... Jag är något nervös inför denna vägningen, för jag hoppas verkligen att det har gett resultat på vägen. Han äter jättebra och har inte kräkt alls på 1-1½ vecka!

0 hade något att säga!: