BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 3 maj 2011

Snart operation!

Idag har det inte varit så mycket med Leo. Han har legat och myst med mig eller sovit större delen av dagen. I morse somnade han med huvudet i mitt knä i ca en timme. Timmen senare sov han en stund i soffan och så har det fortsatt resten av dagen. Han har velat vara uppe hela tiden och mat har inte varit speciellt intressant idag, av förklarliga skäl! Han har väl ätit en 4-5 skedar allt som allt idag, så jag har gett honom sondnäring istället. Han behöver all vätska han kan få i sig. Som vanligt när han är förkyld/sjuk så har kräkningarna ökat. Idag blev det en 4-5 gånger, den sista rakt över mig...

Max har haft grymt mycket överskottsenergi idag. Han har varit överallt och ingenstans. Men han har världens goaste kommentarer ibland.
Han satt och funderade över vad som slutade på bokstäverna ar och kom fram till att farfar och morfar slutade på det. Sen satt han och diskuterade lite med sig själv och glömde nog bort ordet morfar för helt plötsligt frågar han: "vad heter han gamle som mormor har??" Jag och syster kunde inte hålla oss för skratt.

Imorgon kl.13 ska Max skrivas in i Lund, på avd 65. Han är helt införstådd med vad som ska hända och ser nästan fram emot det. Jag kommer att bo med Max på sjukhuset så Jocke kommer att köra hem på kvällen. Leo kommer att vara hos farmor och farfar på dagarna.

På torsdag ska operationen ske. Vilken tid det blir får vi nog reda på imorgon. Jag tycker att det är jätteskönt att operationen äntligen blir av men det känns ändå jobbigt! Det är en stor operation som måste gå rätt. Jag hoppas att han inte kommer att ha alltför ont efteråt, stackaren. Vi kommer att vara kvar nere i Lund ca 4-5 dagar, sen får han komma hem och vara i stillhet i 3-4 veckor... Det känns som att det kan bli rätt så tufft med tanke på hur mycket energi han har men jag tror samtidigt att han på något vis förstår att han måste ta det lugnt sen. Det känns som att det blir mycket tv, film och glass sen... =)


Såhär har det sett ut större delen av dagen

Leo myser med moster!

2 hade något att säga!:

Therése L sa...

Lycka till!!

Hoppas allt går som på räls och att ni får komma hem snabbt igen.

Styrkekramar <3
Therése

therese sa...

hej, då vet jag vem som ska få berätta allt om operationen och ge mig massa tips då!! :) vincent ska göra sin hypospadi op den 23 maj!
hoppas det går bra!, det jag fasar mest för är att få en 2 åring att acceptera eftervården, det e ju inget kul att sitta stilla.
hur som, massa kramar till er, och berätta gärna hur det går för er.
therese