BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 23 maj 2011

Myshelg

Måndag igen och bara en och en halv vecka kvar till vi ska med Max till Lund igen. Hoppas han får klartecken då så han kan gå tillbaka till dagis och kunna sparka fotboll och cykla... Han är superduktig, men han längtar så klart.

I fredags var vi rätt så duktiga här hemma, vi städade huset på förmiddagen och sen stack jag ut på en gå/joggingrunda. Jag var inte sugen alls så det gick sådär.

Sen på eftermiddagen rensade vi ogräs och rensade bort enorma mängder med löv i häcken. Vi har en häck längs med "stora" vägen och den samlar tydligen på sig alla löv runt de tre närmaste husen. Åtminstone känns det så. Tror jag fyllde minst 2 lövkorgar! Men det blev riktigt fint när det var gjort.

I lördags var jag iväg och skaffade mig en ....iPhone! Äntligen, jag har velat ha en hur länge som helst men varit bunden av mitt abonnemang. Abonnemanget går ut i slutet av juni så nu var det dags. Passade på att byta operatör, Halebop istället för Telenor. Jag har fått iPhonen och kan göra allt utom ringa än. From torsdag kan jag använda den fullt ut! =)
(Jag får ha något lite extra nu när jag är avundsjuk på mina syskon... Brorsan har varit 3 veckor på Kuba och syrran är nere i varma härliga Frankrike med mamma och pappa. )

Jag var även på jakt efter ett par (eller två) jeans till mig men jag tyckte inte att jag hittade något snyggt. Allting ska vara skinny nu och jag ska INTE ha skinny. Jag behöver bootcut för att trolla bort lite av mina lår... Sen hade jag inte riktigt ro att gå där och titta lugnt. Det var barnbidragslördag och det märktes! Jag blir allt mer anti mot att gå och trängas på Väla. Har väl med åldern att göra... =) Sen hade jag ju inte med mig min "personal shopper" (syster) heller...

På eftermiddagen körde jag J till en kompis, de skulle förfesta lite innan jobbefesten. Jag och Leo hade mys ett tag innan Max kom hem från farmor och farfar. Efter middagen hade vi soffmys sen åkte ungarna i säng. Själv la jag mig i soffan och satte igång The Big Bang Theory på dvd. Lite cola och lite gottis till så var min kväll gjord! Sen att klockan hann bli över 1 innan jag gick och la mig det är en annan femma...

Igår var vi sega. Vid lunchtid åkte Max med farmor och när vi hade lagt Leo blev det så härligt tyst i huset. Det blev en hel del vilande igår... På kvällen bestämde vi oss för att gynna vår lokala pizzeria, för min del blev det en smarrig kebabrulle.

Leos ätande går fortsatt bra. Han äter 4 mål om dagen och får sondnäring på morgonen och när han lägger sig. Vid 9,30 är det en portion gröt och fruktpuré, vid 12 är det lunch mat, oftast äter han bra. Sen lite fruktpuré vid 15-tiden och sen vid 17,30 middagsmat. Han dricker inte speciellt mycket, lite mer om han får ett sugrör så att han kan blåsa bubblor. Jag är positivt överraskad över att han äter så pass bra som han gör. Det är ju ganska nytt. Än så länge har han inte hoppat över något mål utan han äter mer eller mindre. Han får inte pressas att äta, men får inte heller sluta när han känner för det. Det är en tunn linje... Men ofta kan man få honom att äta lite mer om man bara har lite tålamod och väntar. Vi har hittat en del saker som han verkligen gillar och då häller man på det på maten så äter han bra igen. Alla knep är tillåtna!

På torsdag ska vi tillbaka till Barn Lila och äta. Då ska jag även väga honom... Jag hoppas på en stor viktuppgång, såklart, men ser det lite realistiskt ändå. All viktuppgång är bra!


Max har lite mys så här på måndageftermiddagen

Leo äter själv ibland.

Leos favoritsås för tillfället...
Jag gillar den inte alls, speciell smak på den.

0 hade något att säga!: