BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 15 maj 2011

Hemsk natt!

Igår var Jocke och Max på kalas i Rydebäck så jag, syster och Leo hade myskväll. Vi gjorde en smarrig pastasallad med kyckling, feta och bacon. Supergott.

Jag la Leo vid 19,30 och han somnade gott. Han vaknade till vid 22 och var jätteledsen. Han fick komma upp till oss en liten stund sen la jag honom i våra sängar och han somnade direkt.

Jocke och Max kom inte hem förrän vid halv 12, mitt i röstningen på Esc. Leo vaknade och var jätteledsen, igen! Samtidigt som jag skulle lägga Max så skulle jag bära på Leo som var jätteledsen. Max ville att jag skulle vara hos honom när han somnade och Leo ville INTE vara i det rummet... Hyfsat svår ekvation.
Max somnade rätt så fort så sen fick jag gå rundor med Leo, för jag fick inte stå stilla, då skrek han rakt ut! Vid halv 1 lyckades jag få honom att somna hos oss, så jag kunde släcka och borsta tänder osv. Jag hann ner i sängen och blunda, sen vaknade han och var helt otröstlig. Han skrek rakt ut om jag inte gick med honom, helt hysteriskt.

Jag var uppe och gick i säkert 1 timme innan jag kunde sätta mig i soffan och han slumrade till en stund. Försökte lägga Leo i vår säng, men han bara skrek. Det är väldigt jobbigt att gå runt med 9 kg "dövikt" på ena axeln i över en timme... Då är jag glad att han inte väger så mycket! ;-)

Jag lyckades slumra i ca en timme i fåtöljen vid 4 imorse, annars var det mest vakentid. Jag tror klockan var kring 5 när han somnade i morse. Sen sov han till 6,30 ungefär... Så jag har nog sovit 3-4 timmar utspritt på hela natten.

Jag kunde ligga kvar i sängen till halv 10, jag somnade inte om, men jag kunde slumra lite. Jag skulle egentligen ha tränat Core med boll kl 10, men jag hade inte riktigt någon ork kvar.

Jag har varit förvånansvärt pigg under dagen med tanke på hur natten såg ut. När Leo skulle sova middag så ville han ha med mig så vi sov en timme tillsammans.

Jocke var iväg och spelade fotboll på eftermiddagen och då visade vi oss alla från våra sämsta sidor tror jag... Det var lite av ett dårhus här hemma då. Ungarna bråkade, de klängde på mig och vi var alla allmänt trötta och lättretliga...

Nu sover ungarna gott, förhoppningsvis hela natten! Imorgon ska jag och Leo till Barn lila på dagvården och ätträna. Både måndag och tisdag ska vi vara där, på tisdag kommer även logopeden.

På tisdag ska jag även upp tidigt och köra iväg syster till tåget... Hon ska åka ner till mamma och pappa i St Laurent-de-la-Salanque. Hon ska vara där i ca en månad, sen kör de hit till oss. Behöver jag säga att jag är grymt avundsjuk och att jag kommer att sakna henne massor!


Smarriga kycklingpastasalladen

Leo älskade tzatziki

Chokladgrädde, det gillar Leo. Den smakar himmelskt.

1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Ja, ibland tror jag att jag inbillar mig att hon blivit sämre men efter fredagens dippar i sat och svettningar måste det ju vara något. Hennes vänstra lungartär är förträngd, bilderna vi fick efter katen kunde man se att den bara är 1/3 så stor som den ska vara på minsta stället. Den kommer dom inte åt med ul så kan vara den som blivit sämre. Man är ju inte utbildad läkare så svårt att veta.