BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 31 maj 2011

Imorgon är det dagen D!

Tisdagen är till ända och idag har det, för första gången på länge, varit riktigt varmt och skönt! Tyvärr så har det blåst en hel del men det har ändå varit riktigt skönt. Max var snabb med frukosten för han ville ut i solen, så vid 9.30 gick han ut. Jag gav Leo frukost och kokte potatis till Leos lunch, så strax efter 10 så kom jag och Leo ut också.

Jag och Max var på Flowerteam igår och köpte blommor så idag skulle han hjälpa mig att plantera dem. Under tiden som vi planterade så fick vi hålla lite koll på Leo, han är snabb trots att han hasar på rumpan... :-)

Max ville äta lunch ute så han fick sin mat först. Jag och Leo åt inne och plötsligt var vi av med Max. Det visade sig att han hade pratat med farfar, som hade kört förbi. Han hade fått lov att komma hem till dem, så han åt upp lunchen snabbare än kvickt så att han kunde ringa farmor. :-)

Jocke jobbade första dagen på nästan en månad idag och började 6,vilket innebar att även jag vaknade vid 5 imorse. Jag hade beställt klipptid kl.15.30 så Jocke hann bara precis hem innan jag körde iväg.

Imorgon är det äntligen dags för återbesök för Max till doktorn. Förhoppningen är att allt ser bra ut och att han ger klartecken så att Max kan få leka, cykla, spela fotboll och gå på dagis igen!

Han har varit så fruktansvärt duktig under de här 4 veckorna. Jag trodde aldrig att det skulle gå så bra.

Får han ok imorgon så har vi lovat att vi ska köra inom Biltema imorgon och köpa en cykelstång så han ska få börja träna på att cykla utan stödhjul!

0 hade något att säga!: