BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 29 maj 2011

Regnigt

Denna helgen har varit tråkig! Det har regnat alldeles för mycket.
I fredags började Max klaga lite på ont i magen lite då och då. På kvällen var han lite hängig och gick med på att skippa godiset för att slippa äta upp maten. Redan 18.30 var de i säng och de somnade rekordsnabbt! Men sen vaknade Max en 3-4 ggr under natten och skulle antingen kissa eller dricka...

På lördagsmorgonen vaknade Max med feber! Han får sällan feber så jag blev lite förvånad. Han la sig gladeligen i soffan med täcket och tittade på tv.
Själv tog jag mig i kragen och stack ut en runda.
Eg var tanken att jag skulle gå en runda i byn eftersom jag kände mig lite seg, men efter bara ett tiotal meter så kändes det fint att jogga! Jag joggade/gick en runda på ca 4.5 km och passade på att använda trapporna vid järnvägen till att rusa upp och ner ett par gånger... När jag kom hem blev det en del ruscher på gräsmattan och diverse mag- och armövningar! Jag var helt färdig efteråt! Så underbar känsla.

Efter middagen och lite godis så skickades ungarna i säng i hyfsad tid. Sen var det dags för Champions Leaguefinal! (Nästan större än en VM-final för fotbollsdårar!)
Det stod mellan Barcelona och Manchester United och jag hejjar på Barca! Så för mig/oss blev det en riktigt bra match. Barca vann med 3-1. Underbar fotboll.

Idag har vi inte gjort mycket. Eftersom älsklingen fick sovmorgon igår så var det min tur idag. Innan ungarna hojtade på oss så låg de och snackade med varandra i säkert 10 minuter. Det var så härligt att höra dem snacka med varandra.

Det har regnat mer eller mindre hela dagen så den har varit väldigt grå. Det enda som livade upp lite var att fina Brioni vann Elitloppet! (ungefär som travets VM-final!)

0 hade något att säga!: