BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 1 april 2011

Ytterligare väntan!

Jag har hört mig för med Lund hur det ska bli med Leos operation. Kirurgen vill att han ska väga 10 kg innan operationen för att transplantatet ska få rätt storlek direkt. Eftersom de ska konstruera en "tunnel" antingen i eller utanför hjärtat är det bäst om den blir så stor som möjligt redan nu, så kanske han inte behöver opereras förrän han blir mycket äldre.

Eftersom de verkligen vill vänta så innebär det att vi inte har någon som helst aning om när operationen blir av. Inte förrän vi meddelar en bra vikt, så när 10 kg som möjligt, kommer han att sättas upp på listan. Detta innebär att vi antagligen kommer att bli hemma ett bra tag till. 10 kg verkar vara en svår gräns för oss (Leo)!

Jag ska ta och åka in till sjukhuset och väga honom idag, så vi kan meddela en ny vikt till Lund. Det är ca 2 veckor sen senaste vikten så jag hoppas att han har gått upp lite nu. Han är frisk nu vilket börjar märkas på kräkmängden. Dock har vi fortfarande inte lyckats ha en enda kräkfri dag! Jag förstår inte hur vi kunde ha så många kräkfria dagar i december och januari! Vi har inte gjort något annorlunda nu.

0 hade något att säga!: