BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 16 april 2011

Trötta idag...

Idag har det varit en synnerligen händelsefattig dag. Jocke var ute med jobbkompisar igår så han kom hem vid halv 2 inatt. Jag la mig inte förrän vid halv 1 och hade somnat in ordentligt efter att ha vaknat till vid 1 när Max kom.

Summan av kardemumman är att vi är trötta idag. Jag och Jocke låg och drog oss länge imorse. Först vid 8 gick jag upp. Max kom rusande och nästan skrek: "Mamma, Leo har bajsat!!!"

Jocke la sig med Leo och sov middag och när de kom upp så gick jag upp på ovanvåningen och la mig i gästsängen. Lyckades få ca 1½ timmes välbehövlig sömn.
När jag hade vaknat så gick Jocke och Max till farmor och farfar. Själv la jag mig i soffan och tittade på The Big Bang Theory en stund, sen var det dags att tända grillen. Det blev karrékotletter med friterade pommes. Smarrigt och nu är jag mätt!

Dietisten ringde igår. Vi ska träffa hjärtläkaren, magläkaren och lite annan personal på onsdag på barnmottagningen. Vi ska diskutera Leos matsituation eftersom det lär dröja med operationen. Något måste göras nu, jag vill få gjort både gastroskopi och pH-mätning! Jag vill utesluta eventuella fysiska fel/missbildningar. Som det är nu så är det sväljandet som är det stora problemet, han tuggar bra och smakar på allt. Vi kan ju inte direkt få honom att svälja, han måste vilja det själv...

0 hade något att säga!: