BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 9 april 2011

Gekås och helg..

Så var det kväll och lugnet har sänkt sig. Idag har det inte blivit så mycket gjort. I förmiddags var jag och Max iväg och handlade mat och hämtade Leos mat på apoteket. "Bara" 16 lådor... Tur att vi inte hämtar så ofta. När vi hade lastat in all mat (både vår egen och Leos) och de 4 säckarna jord som jag köpte, så var bilen proppfull! Tur vi har en stor bil.

Eftermiddagen försvann fort, lite lunch, tömma tvätt- och diskmaskin och sen var jag så trött så Jocke skickade mig i säng. Jag somnade som en stock och sov i nästan en timme. Superskönt men jag var tröttare när jag vaknade än vad jag hade varit innan jag somnade...

Ikväll har vi grillat, blev grillspjut. Så underbart gott! Till det blev det pommes strips i fritösen, gud så gott det var! =)

Igår var jag och syster på Gekås i Ullared. Vi åkte 7 och var framme strax innan 9. Då var det inte så farligt mycket folk i varuhuset men ju längre tiden gick desto mer folk kom det. Vi var klara vid halv 2 och det var ingen kö i kassan så vi kom ut snabbt. Efter att ha spenderat över 4 timmar där så var vi rätt så trötta i fötterna, men det var riktigt skoj. Jättemysigt att komma iväg bara syster och jag! ♥

När vi kom hem så var syster yster bara inom och hämtade lite kläder sen åkte hon vidare ner till Lund. Det är skönt att bli lite ompysslad och bortskämd ibland. =)

Det blev handlat en hel del. Kläder, regnkläder, basgrejor, bandyklubba till Max mm. Det blev en hel del för de 3300 kr jag spenderade där... Som Jocke sa: nu har vi båda varit på våra vuxenställen! (J på Bordershop, jag på Gekås)

Imorgon jobbar Jocke 8-17 så jag hoppas att det blir fint väder. Inte för att han ska jobba utan för att vi då kan vara ute mycket. Det är lättare att rasta Max ute, då kan jag även få gjort lite i trädgården. Först har han dock gympa på förmiddagen!


Hemmafriterade pommes är riktigt najs!

0 hade något att säga!: