BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 18 april 2011

Jogging, op-tid...

Gårdagen var hyfsat intensiv. Vid 10 åkte jag iväg till Väla för att köpa joggingskor. Dags att börja jogga/powerwalka igen! Sen var jag på IKEA och åt en god lunch och handlade en ny lampa. Leo fick för sig att slå ner lampan i vardagsrumsfönstret, den överlevde inte! Det var riktigt skönt att kunna gå i lugn och ro.
På vägen hem körde jag inom Bauhaus och köpte ny torkvinda bla. Jag fick slänga den gamla, trots att pappa hade försökt laga den. =)

På eftermiddagen var jag ute och testade skorna. Första jogging/powerwalk-rundan på flera månader. Det gick hyfsat bra faktiskt. Skorna kändes riktigt bra. Nu gäller det bara att jag fortsätter jogga och börjar pressa mig!

På kvällen grillade vi fläskfilé och använde fritösen, igen! =) Smarrigt som bara den.

Idag känns det att jag har joggat...
Dagen började lugnt idag, Max gick upp vid 7 och vi satte igång en film, Bolt, till honom. Jag gick upp vid 8 och var inte speciellt pigg. Max har legat på mig halva natten! Jag var riktigt öm och stel i nacken, kunde knappt vrida på huvudet!

Leo skulle vara på lungröntgen 13,40 så strax efter 13 åkte vi in mot sjukhuset. Röntgen brukar inte vara några problem, men idag var det INTE skoj! Han kämpade, skrek, grät och var allmänt förtvivlad! Det var rätt så jobbigt att se eftersom jag märkte att han inte brydde sig om något annat än att få komma upp till mig. Det kändes som att det tog 10 minuter innan de fick en bra bild, men det tog nog inte hälften så lång tid... Det skulle tas bild både framifrån och från sidan. Med sid-bilden så provade vi att ha honom stående på golvet. Det var lika hemskt enligt honom, men det tog inte lika lång tid.
När vi var klara stannade jag kvar inne i rummet en stund tills han hade lugnat ner sig. Jag vill inte att han ska gå ut ur något rum på ett sjukhus utan att vara lugn, jag tror att det hjälper mot ev. rädsla! Det sista jag vill är att han ska bli rädd för läkare, då har vi ett stort problem!

På vägen hem så somnade Leo i bilen, han blev helt utmattad av allt skrikande. Så jag la honom när jag kom hem. Jag var i princip bara hemma och lämnade av Leo och hämtade upp syster och Max, sen körde vi och storhandlade. Skönt att ha handlat hem det mesta så jag slipper trängas i påskhelgen.

Vi fick Max´s operationstid idag... Den 4 maj skrivs han in i Lund och den 5:e (på min födelsedag) ska han opereras för sin hypospadi. Efter op blir vi kvar en 4-5 dagar i Lund, sen är det hemmavård i ca 3 veckor... Inget dagis, inget springande... Jag hoppas nästan att det blir dåligt väder i maj, för Max´s skull! Samtidigt är jag glad att den blir av nu, hellre maj än senare i sommar! Jag önskar att han slapp operationen! Det känns jobbigt i mammahjärtat!

0 hade något att säga!: