BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 6 april 2011

Det går framåt...

Igår var det äntligen en riktigt bra dag på kräkfronten! När han var färdigäten så kom jag på att han inte hade kräkt på hela dagen! En snabb koll i kräkschemat (ja, vi har ett sådant!) visade att senast han "nollade" var den 29 januari. Det är längesen! Hoppas nu verkligen att det här kan hålla i sig. Han behöver verkligen få behålla all mat, då kanske det bara tar en månad till innan han är uppe i sina 10 kg.. *hoppas*

Nästa vecka blir en läkarvecka. Måndag är det dags för kontroll av hörseln. Först hörseltest och sen till öronläkaren. På tisdag är det dags för nytt UKG, vikt, syresättning hos hjärtläkaren. Förhoppningsvis har han gått upp lite till då... =)
Sen på torsdag ska vi till specialisttandläkaren. Eftersom Leo har sitt hjärtfel så bör han gå hos en specialist. Dels eftersom han äter mediciner som är sötade och han bör inte få några hål i sina tänder eftersom en eventuell infektion kan gå rakt ner i hjärtat.

Idag ska Max sova över hos farmor och farfar igen. Han ville göra det för ett par dagar sen men det passade bättre idag. Så idag ska farmor hämta på dagis och hon kommer även att lämna imorgon bitti. Antagligen kommer de inom i eftermiddag och hämtar lite kläder och bok mm. Annars lär vi inte träffa honom förrän imorgon eftermiddag... Det kommer att kännas tomt ikväll, men jag tycker det är toppen att det funkar att sova över hos farmor och farfar.

1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Håller tummarna för att vågen ska visa + på tisdag. Luna ska också vägas då :)