BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 3 april 2011

ViktUPPgång och Busfabriken.

Vägningen i fredags var en positiv överraskning. 300 g upp på 19 dagar! Det är jättebra och ett steg närmre 10 kg, "bara" 500 g kvar...

Jag mailade Leo´s kräklistor till dietisten och hon var glad att se att kräkningarna har börjat att minska igen. Det verkar som om alla bacillusker har försvunnit, äntligen. Vi har varit väldigt förskonade denna vintern, vi har sluppit kräksjuka och magsjuka och feber. Men bara en vanlig förkylning ställer till det länge för Leo. Han verkar inte så dålig, men han kräker mer eftersom han samlar på sig slem.

Vi (dietisten och jag) kom överens om att han ska få äta själv ofta, gärna varje dag. Ska koka potatis eller palsternacka. Eftersom han har svårt att svälja så är det bra mat att äta själv. Vi kan inte ge honom bitar att äta själv eftersom han stoppar in för mycket vilket innebär att han kräks...

Annars har det hänt massor med Leo. Han börjar bli riktigt stadig och reser sig upp mot allt! Igår stod han mellan soffan och soffbordet och tog ett steg från bordet till soffan! Idag ställde han sig mot spjälsängen och tog något steg åt sidan! Nu gäller det att vara med och se efter honom. Igår reste han sig mot badkaret och skulle han ramla där så kan han slå huvudet i klinkersen på golvet...

Idag har Leo varit hos farmor och farfar. Max var bjuden på kalas på Busfabriken och eftersom Jocke skulle till Bordershop idag så tog farmor gärna hand om Leo.

Dagen började förresten på bästa tänkbara sätt! Jag vaknade till vid 5 när Jocke gick upp men sen vaknade jag inte förrän 6,30 och insåg att Max låg i sin egen säng!! För första gången på evigheter har han sovit en hel natt i sin säng.

Väl på Busfabriken så busade han järnet. Han hade jätteroligt på kalaset och när vi körde hem så var han helt genomsvettig! När farmor kom och lämnade Leo så fick hon plötsligt med sig Max istället... =)
1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Vilken viktuppgång, heja Leo! Härligt med framsteg :) Luna börjar bli ganska bra på att stå själv men är lite feg när hon ska ta ett steg framåt.