BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 3 februari 2010

"Snökaos"

Igår var jag och Max nere i Lund. Läkarna skulle titta på hans snopp för att se när de ska göra operationen. Max var väldigt blyg till en början, men läkarkandidaten som först tittade in var väldigt duktig. Han tog det lugnt och försiktigt och lät Max vänja sig vid situationen. Efter en stund så tinade han upp och lät läkarkandidaten och doktorn titta. När "tittandet" var klart så pratade vi om hur det skulle gå till och när framförallt. Antingen blir operationen före eller efter sommaren... Härlig angivelse va? Skulle det vara att operationen blir när Leo ska opereras så skjuts den upp. Leos operation är viktigare.

Efter besöket åkte vi till McDonalds och åt. Han fick ju ha lite gott för att han varit duktig.

Det hade sagts att det skulle komma in ett snöoväder över Skåne under dagen. Det sades att det skulle komma runt middagstid. Vi var hemma vid halv 1 och på väg hem så började det blåsa upp och fyka snö över vägarna. Sen en stund senare så började det ordentligt. Det började blåsa ordentligt och snöa. Vi behövde handla så det var bara att ta på sig och gå iväg ner till affären. Vi hade hyrt film kvällen innan, Gamer, och den skulle lämnas tillbaka. När jag står i kassan och ska betala så kommer jag på att jag glömt filmen! Snacka om typiskt. Det var bara att gå hem med varorna och hämta filmen och ta en vända till affären igen.
Sen höll vi oss inne resten av kvällen!

Vi har kollat en del filmer de senaste dagarna! I måndags hyrde vi Gamer och sen efter den såg vi 300. Igår blev det Fantomen på operan. Alla 3 filmerna har samma huvudrollsinnehavare. Gerard Butler. En mycket bra skådis. Har inte sett så mycket med honom innan. Han är med i en film till som jag vill se, The ugly truth.

Ikväll kommer Jocke hem igen från Stockholm. Om nu inte flyget ställs in vill säga... Det är massor med förseningar och inställda bussar, tåg överallt. Men flygplatserna verkar klara sig bättre, förutom Kastrup. Där har det varit lite trubbel.

Media kallar detta för snökaos. Visst vi har ca 2-3 dm snö men något snökaos vill jag inte kalla det. Folk måste bara lära sig att ta det lite lugnare och köra med förstånd!! Sen blir det självklart trubbel med bussar och tåg, men det är inte hela världen. Förhoppningsvis har de flesta arbetsgivare lite överseende med att man kanske kommer lite sent till jobbet! Bättre sent än inte alls!

Idag ska jag med Leo till sjukhuset. Han ska till sjukgymnasten och sen få sin spruta mot RS-viruset. Ska ta och fråga om det är normalt med hans kräkningar. Han kräker inte lika mycket som innan, men han har mycket jobbigare att få upp det, och när det kommer upp är det grön-brun-gult. ( Sorry för detaljerna!) Tycker inte riktigt om att han får ta i så för att få upp det. Får se vad de säger idag.
Leo har även varit väldigt dämpad de senaste dagarna, inte sig själv liksom. Annars e han ju superglad och go, nu skrattar han nästan aldrig. Allmänt hängig känns det som. När man har uppe honom så lägger han ofta huvudet mot ens axel och myser. Visst e det underbart men jag tror inte han gör det för att gosa tyvärr...

1 hade något att säga!:

Freja sa...

hittade dig på imsavimas sida och kan bara säga att jag känner igen mig med mat problemen! Har en tjej med knapp och matpump som vägar att äta nånting.

Vad ska vi hitta på med våra godingar?

ha det bra