BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 11 februari 2010

Kräkning... *örk*

Igår var en fullspäckad dag. Vi åkte hemifrån vid halv 12 och kom hem vid 3-halv 4!
Första stopp var sjukhuset, där vi skulle hämta mer mat till Leo och ett recept. Sen bar det av till Burger King för lite lunch!! Sen var klockan så mycket så det var dags att hämta Max på dagis. Nästa stopp var Väla, där vi skulle byta Max gympaskor och lämna tillbaka Jockes jeans. Nu när Max var med så hittade vi snabbt ett par fräcka skor som faktiskt passade!! Tredje gången gillt.
Innan vi åkte från Väla så åt vi varsin glass. Max började att se hängig ut, jag trodde det var att han var trött efter en dags busande på dagis...

Nästa stopp blev familia, inlämnande av recept på mat till Leo, hämta medicin och beställa annan medicin. Snacka om att vi är stamkunder... =)
Beställde även klipptid till Max till i eftermiddag. Max verkade lite slö, han halvlåg i kundvagnen.
Vi gick inom Maxi och handlade lite smått, mjölk och bröd osv... Max var helt färdig, han låg i vagnen. Han hade inte sagt ett ljud på minst en timme! Sen när vi skulle åka hem därifrån, så började han stortjuta. Han bara grät och grät. Han mådde dåligt sa han...

När vi kom hem så gick han och la sig i soffan under filten och tittade på film. Efter en lite stund frågade han om han fick gå och sova! Han har aldrig frågat det innan. Så vi gick in och läste bok och sen skulle han sova. Men han vände och vred sig och till sist ville han inte sova. Blev att han satte sig i soffan under filten igen och det dröjde knappt 10 minuter innan han kräkte ordentligt. Så det blev till att bada Max och tvätta filt, kudde och soffa!
Max somnade rätt snart efter det, men vaknade två-tre gånger under kvällen. Som tur är så hade vi förberett vår säng med plastad frotté ifall han skulle kräka igen.
Som tur är har han inte kräkt mer efter det.
Idag har han ätit både macka och filmjölk. Han är som vanligt så det var nog en engångsgrej. Men det blir inget dagis idag och klipptiden fick vi avbeställa.

Egentligen skulle vi haft "fikalek" med Max bästa kompis W, men det blir ju inte av eftersom han kräkte igår, det ska ju gå 48 timmar innan man träffar andra människor.

Vi skulle ha hit vänner på lördag, men de får bestämma om de vill komma eller ej. De har gått mer än 48 timmar sen han kräkte men vill de inte riskera något så förstår jag dem.
Funderar på om vi ska äta tacos på lördag, även ifall de inte kommer. Längesen nu, och det är så gott!

Leos mat går ännu lite fortare idag. Vi är uppe på 60 ml/ timme!! Hoppas det går lika bra i fortsättningen. De ringde från apoteket idag så det kommer mer mat till Leo imorgon. Låter det ligga ett tag, vi fick 2 lådor från dietisten.

0 hade något att säga!: