BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 3 februari 2010

Sjukhusbesök...

Vi hade tid hos sjukgymnasten idag kl 15. Sen skulle Leo få RS-virusspruta. Hos sjukgymnasten gick allt bra. Han var hyfsat med på noterna. Hon tyckte att han utvecklats bra och blivit allmänt starkare. Men hon ville att vi skulle träffas lite oftare. Nästa besök är om 3 veckor.

Sen bar det upp på barnmottagningen. Passade på att väga och mäta Leo när vi ändå var där. Vikten låg på 7325 g, hela 20 g upp sen förra veckan! (Bättre upp än ner, men det kunde ha varit lite mer...) Längden var samma som förra veckan, 73,8 cm. "Mössemåttet" var hyfsat, kommer inte ihåg siffrorna. Hon sa att hans huvudmått var ett sätt att mäta tillväxten och Leos var lite på gränsen för att de ev skulle kolla upp det. Men dom ville avvakta med tanke på hur hans första år varit. Det blev en liten pratstund med dietisten, jag berättade om hur det såg ut här hemma. Hon ville att vi skulle prata med gastro-läkaren. Vi pratade lite om hur mycket han åt och hur. Hennes slutsats blev att vi skulle återinföra Nexium för att neutralisera magsyran. Den irriterar matstrupen. Han ska även få Lactulos efter behov så det inte stoppar upp i tarmen. Det kan göra honom mer illamående.
Vi fick även en ny mat att prova, Peptisorb. Den har fler kalorier än den mat vi har till honom nu.
Sne fick Leo sin andra spruta mot RS-virus för denna vinter. Han fick smaka på en piggelin för att avleda när han fick sprutan. Han verkade tycka glassen var god, men han gillade INTE sprutan.
Klockan han bli över 17 innan vi kom därifrån.

Eftersom vi var iväg på sjukhuset så sent så blev det pizza till middag! Så himla gott.
Vi hyrde en film oxå, The Boat That Rocked. Jag var väldigt skeptisk till den, men blev väldigt positivt överraskad! Riktigt rolig film.

Jocke kom hem vid 21-tiden. Skönt att ha honom hemma igen. Han hade haft skoj och fått sova lite... Det är inte fel som småbarnsförälder! ;-)

Imorgon ska jag och syster göra både Väla och Familia. Äntligen ska jag få mina glasögon fixade, de klämmer. Tror att syster skulle kolla kläder. Sen ska vi till Familia för att hämta mat och mediciner som väntar på apoteket.

0 hade något att säga!: