BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 23 februari 2010

Älskade 1-åring!

Idag är det exakt 1 år sen som världens underbaraste lilla hjärtekille föddes. Älskade Leo. Vid den här tiden för 1 år sen så låg han på neo redo för transport till biva, eller om han redan var på biva, jag kommer inte riktigt ihåg...

Tänk att det är 1 år sen jag fick hålla honom för första gången! Sen tog det 4 veckor innan vi fick hålla honom igen.
Tänk, på ett år har Leo gått igenom 7 operationer och en hjärtkateterisering... Plus ytterligare småingrepp. Inte så konstigt att han är efter i utvecklingen!

Idag har det varit en lugn dag. Max var på dagis. Vi hade tid för vaccinering kl 10, och jag höll på att glömma det. När jag väl var på väg ner till bvc så kom jag på att det var bara 1 vecka sen han fick influensavaccinet... Så som jag misstänkte så sköt vi upp vaccineringen. Skippade att väga oxå eftersom han precis varit dålig, ska väga på fredag när vi ändå ska till sjukgymnasten.

Leo fick en bok av min faster (Max fick oxå en). Av farmor & farfar blev det pengar som hjälp till bilstolen. Farmor hade så klart med sig glass till Max.
Inte lätt att ge Leo något, han har ju redan allt, därför var hjälpen till bilstolen perfekt.
Av oss fick han e liten skoj leksak som låter och rör sig.

Det har blivit en hel del fotograferande idag, känns så konstigt att han redan är 1 år! Känns inte som att han är 1 år. Året har gått så himla fort, speciellt sen vi kom hem, i maj.

Det känns lite tomt här hemma, Jocke är i Stockholm på utbildning sen igår, och kommer hem imorgon.
Max har varit rätt så trött sen i lördags. Inte så konstigt med tanke på att han kräkte ordentligt på lördagen och en gång på söndagen. Han har varit så trött på kvällen så han har sagt till själv när han velat lägga sig...
Tyvärr innebär detta att han vaknar tidigare än vanligt. Imorse var klockan 5,50 när han klev upp. Tyvärr var inte jag speciellt pigg då...

Idag fick vi hem filmer som vi beställt. Hitta Nemo, Robin Hood, Monsters inc. och Pixar short films. Max han plöja igenom allihopa idag... Tittade lite på var film... =)
Jag tror att jag tittade mer än vad han gjorde, eller jag vet att jag tittade mer. Jag älskar de filmerna. Skönt att kunna skylla på Max... ;-)

Leos kräkande har varit i stort sett obefintligt de 4-5 senaste dagarna. Han kräkte en gång inatt och det kan ju barn göra så jag fäste mig inte vid det. Men i kväll har han oxå kräkt... Den gemensamma nämnaren är att han fått mat i munnen båda kvällarna. Ikväll blev det en hel del potatismos! Han verkade tycka det var supergott, men jag misstänker att det är därför han kräkt ikväll... Ska skippa att ge honom mer innan jag pratat med dietisten på fredag.
Undrar vad det kan bero på...

Älskade underbara Leo!!

Nu är Februari snart slut!!
Hjärt-Lungfonden behöver allt stöd de kan få!

Sms:a BARNHJARTA 282 NAMN till 72901 så stödjer du min egen insamling!
Sms:et ger 30 kr till insamlingen!
NAMN byter du naturligtvis ut mot ditt namn!


2 hade något att säga!:

Mathias sa...

Grattis Leo! Vilken resa ni haft... Vad stor han ser ut att ha blivit.

Nilla sa...

Han är inte sen i sin utveckling, han tar det i sin egen takt. Varför stressa?!