BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 4 mars 2011

Trött och ont.

Jag ska snart masa mig in i sängen. Hoppas jag kan sova trots att älsklingen är iväg. Jag sover väldigt dåligt när han är iväg och ska komma hem på natten. Därför brukar jag sitta uppe för länge och sen när jag hör honom öppna ytterdörren så är jag nästan klarvaken, vilket brukar innebära att jag är dödstrött dagen efter. Som om inte det vore nog att jag kommer sova dåligt, så har jag dessutom ont i axeln. Det har smugit sig på mig under eftermiddagen. Det gör inte ont utan molvärker mest, men det molvärker ordentligt!

Imorgon ska jag iväg med katten. Det är dags för den årliga vaccinationen. De har öppet hus på Din Veterinär från 11.00 så jag har planerat att vara där då. Måste inom Toys´R Us och Elgiganten på vägen också. Annars blir det nog en lugn dag, förhoppningsvis.

Jag ser verkligen fram emot söndagen. Då ska jag tillbringa 2 timmar på Trivas På Råå. Det ska bli helt underbart!

1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Jo jag har tänkt ha henne i matstolen på dagen. Men att ge henne i samma hastighet som på natten skulle bli väldigt långt. Måste testa mig fram lite.
Nej, det det var lite svårt att koppla av i början om hon skulle kräkas men framförallt att hon skulle få slangen runt halsen. Hon är en riktig elvisp när hon sover.