BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 20 mars 2011

Nattbloggande...

Imorgon ska vi till Lunds lasarett med Max. Äntligen har han fått tid hos läkaren som ska operera hans hypospadi. Vi har väntat länge på detta, vid det första läkarbesöket sa läkaren att barnen opereras vid 3-3½ års ålder. Tydligen så var de 2 läkare då, nu är det bara en läkare som gör operationen så därför har det dröjt. Hoppas bara att det kan bli av snart så det är gjort sen.

Helgen som gick har varit lugn. I går var det födelsedagskalas för svärmor och svärfar. De hade gemensamt kalas eftersom de fyller år med 5 dagars mellanrum. Som alltid så var det ett härligt kalas. Max hade superskoj med sin 17-åriga kusin. De var poliser som skulle bura in tjuvar... =)
Jag gick hem och la Leo vid 21, då var de två i full gång fortfarande. Jocke och Max kom inte hem förrän efter 23.

Leo vaknade vid halv 4 inatt så då gick jag upp och la mig med honom i gästsängen. Tyvärr tyckte han att det var dags att vakna halv 7, vilket var alldeles för tidigt för mig... Eftersom jag misstänkte att Max sov så fick Leo vara kvar i sängen med mig. Hade vi gått ner så hade han väckt Max och Max behövde sin sömn. Jag hade möjlighet att slumra lite eftersom Leo gick med på att vara kvar i sängen så först vid 8 så var jag tvungen att gå upp. Strax efter att vi hade gått ner så vaknade Max... Men han sov till 8!

Idag har jag varit och tränat core med boll. Jag var riktigt trött innan men det var så skönt när träningen var slut! Det blir mycket träning för mig nu. Jag tränade i torsdags och idag, sen blir det träning tisdag och torsdag, så 4 ggr på en vecka! Riktigt skönt. Jag märker verkligen att träningen ger resultat. Nu ska jag bara ta mig i kragen och börja ut och jogga igen. Det är väldigt bra som komplement, jag behöver verkligen träna kondition!

1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

ja, helt otroligt att man kan gå upp så mycket på en gång :) Syns att hon blivit lite rundare, hoppa bara att hon kan börja ta ikapp sin längdkurva med :)