BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 13 mars 2011

Rumsflytt och bildbomb!

Så var denna helgen över också. Vilket härligt väder, det känns som att det kanske kommer en vår snart!

Idag har vi haft fullt upp hela dagen med att flytta om i rummen. Det var tänkt att ungarna skulle få vårt (det stora) rum och vi tar det lilla, vi ska ju bara sova i rummet.

När jag hade lämnat Max på gympan och ätit lite lunch så satte vi igång. Allt skulle ut ur vårt rum, vår säng fick vi skruva isär i dess beståndsdelar. Sen skulle det dammsugas överallt och våttorkas. Sen började vi flytta in de stora sakerna, sängar och byråer. Vi insåg snabbt att vi inte skulle få plats med skötbordet så det åkte upp på ovanvåningen. Sen har dagen fortsatt med att vi har flyttat om och dammsugit och våttorkat allt känns det som. Syster var snäll och hjälpte till med att putsa fönstren! =)

Inte förrän närmare 17 var vi klara, så det tog i stort sett hela dagen. Men vet ni vad: det kommer att bli skitbra! Äntligen kan man lägga båda två samtidigt och de har ett hyfsat stort rum att leka i.

Jag skulle eg ha bakat en kladdkaka igår, en citronlakritskladdkaka, men det blev varken tid till det igår eller idag. Så imorgon måste jag göra den. När jag och Leo var i stan i fredags så passade jag på att gå in på chocolatte (en chokladbutik) och köpa lakritspulver. Jocke har velat smaka den kladdkakan ett tag men det ska vara lakritspulver i och vi är inte så ofta inne i stan. Så nu har jag allt hemma. Ska bli spännande att se hur den kan smaka!

Tänkte slänga in lite bilder från veckan som gått också. En liten bildbomb! Håll till godo..


Killarna tar upp hela vår säng... Leo busar

Max var trött efter dagis, så han ligger och ser på tv

Killmys i våra sängar

Mostermys - Min lilla fågelunge.

Killarna gosar - Påbörjad rumsflytt

Röra i Max´s rum

Kisen myser

Röra i hallen - Börjar hända saker

Börjar bli färdigt


Här tror jag att man får en bra bild
av hur det ser ut på killarnas rum

Vår säng i vårt rum, sen blev det inte mer foton idag

0 hade något att säga!: