BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 29 mars 2011

Jobbigt beteende!

Jag börjar bli knäpp på Leo! Inte på honom egentligen utan på hans beteende när han sitter och äter! Han envisas med att skrika(!) "mamma" hela tiden!
I ca en timme sitter han och skriker det med hög röst! Han pekar på saker han vill ha men efter att ha haft dem i ca 5 minuter så slänger han de på golvet igen och så börjar det om!

Det är fruktansvärt jobbigt. Jag vet att det är synd om honom som måste sitta stilla i en timme men det beteendet har jag lite svårt att acceptera. Hade det varit att han hade pratat med mig och sagt det i normal ton så hade jag mer förstått det, men nu handlar det (antagligen) bara om uppmärksamhet! Eftersom storebror gillar att skrika så tar han ju efter så klart...
Det värsta är att jag tappar humöret efter ett tag och då ryter jag på honom... Vet inte riktigt vad jag ska göra..

Igår var jag och Max ute på en liten shoppingrunda. Tanken var att jag skulle köpa nya dynor till stolarna i köket. De vi har nu är gamla, slitna och ska slängas! Jag hade sett snygga dynor i ett reklamblad från IKEA så jag passade på att åka dit igår efter att vi hade ätit. Dessutom ville jag köpa en pilatesboll, så jag passade på att gå in på Väla när jag ändå var där...

Jag vill ha en ny mobil snart eftersom mitt abonnemang går ut i sommar. Jag vill ha en Iphone 4! Halebop hade folk stående vid restaurangtorget så jag pratade lite med dom. Det slutade med att jag satte upp mig på en Samsung Galaxy Ace. Den skulle vara lika bra som Iphone 4 fast billigare.

Behöver jag säga att jag ringde tillbaka idag och bad de riva ansökan? Jag googlade telefonen när jag kom hem och blev väl inte jättenöjd med vad jag fick reda på. Jag ska spara till en Iphone istället! Betalar jag lite i kontantinsats så blir det billigare månadskostnad!

Det råkade visst bli så att Max fick ett par fräcka skor när vi var på Väla också... =) När jag kom hem med dynorna som vi hade hittat på IKEA visade det sig att de var för små, så de får vi lämna tillbaka.
Då ska jag passa på att kolla upp Iphone ordentligt, jag ska gå in i Teliabutiken på Väla.

Idag ska jag kanske träna. Egentligen är det Jocke träning men eftersom det är landskamp på tv ikväll så misstänkte han att de kanske inte blir så många som tränar... =) Så jag ska äta tidigt, ifall det blir träning! Tackar inte nej till ett träningstillfälle. Måste ta mig i kragen och börja jogga igen. Jag behöver verkligen konditionsträning.


Killarna läser tillsammans

Bus i badet

Diskmaskinsbus!

Soffbus

0 hade något att säga!: