BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 6 mars 2011

Trivas på Råå!

Vilken dag jag har haft! Jag har äntligen utnyttjat mina presentkort på Trivas På Råå. Klockan 11 infann jag mig på Trivas, ganska så förväntansfull. 2½ timme senare kände jag mig som en helt ny människa.

Paketet jag hade valt innehöll följande: Mjukgörande body scrub och skön massage med välgörande kroppsolja. Manikyr samt Mjuka foten ink. färgat lack, avslutningsvis Lätt Ansiktsbehandling.

Det var så himla skönt att bli riktigt ompysslad. Jag insåg under ryggmassagen hur otroligt spänd jag är i axlar och nacke. Jag trodde jag skulle skrika rakt ut när hon masserade där. Det gjorde så ont! Kanske dags att börja försöka slappna av lite..

Jag tror inte det är så ovanligt, men jag fick verkligen stålsätta mig för att inte tänka på middagen, ungarna, handling mm. Jag borde kunna koppla bort allt sånt i 2½ timme tycker jag, men tydligen inte. Mammasyndrom tro? ;-)

Efter behandlingen så körde jag till Hyllinge, mathandling stod på schemat. Med ens kom stressen tillbaka. Jag kände bara att jag var tvungen att handla snabbt så jag kom hem så vi slapp äta middag så väldigt sent. Jag försökte verkligen att ta det lugnt, men eftersom klockan redan var närmare halv 4 så var det lite stressigt.

Middagen idag blev mycket riktigt lite sen, men den var så himla god. Jag gjorde baconlindad ostfylld köttfärslimpa med "päremos" och en suveränt smarrig svampsås. Som jag njöt, det var värt att vänta lite på.

Ungarna somnade i tid så vi kunde se Solsidan. Sen vid halv 10 vaknade Leo med en riktigt skällande hosta. Han fick komma upp och jag ville att han skulle inhalera men han ville INTE! Så vi gick upp och satte oss i duschen, varma ångor hjälper fint.

Han somnade efter ett tag igen men jag hör honom hosta lite då och då, så han lär nog vakna någon mer gång inatt!


Leo fick smaka mos med spenat tidigare i veckan..
Det hamnade precis överallt, tom en stor kladd i håret!

1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Härligt med lite avkoppling, det var du värd :)