BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 23 mars 2011

Sova över?

Ikväll är jag ensam med Leo. Max och Jocke är hos farmor & farfar. Vi ska försöka få Max att våga att sova över hos dem, och då är det säkrast att en av oss är med. Jag hoppas verkligen att det kommer att funka, mest för Max´s skull men även för vår skull. Det hade varit skönt att kunna få vara barnfria över en natt tex.
Jag hoppas att Leo får sova ordentligt i natt. De senaste 3 nätterna så har han vaknat av en rälig hosta och sen har jag fått ta upp honom. Då har vi gått upp och sovit i gästsängen, för allas bästa.

Denna veckan är Jocke ledig, så det känns lite konstigt. Jag kan komma iväg och göra saker som jag annars får göra på helgen, som tex storhandling.

Leos kräkningar verkar lugna ner sig lite. Det är inte riktigt lika mycket som de senaste veckorna. Men fortfarande för mycket, så klart! Han är nog fortfarande lite småförkyld för han har lite hosta på natten och är snorig. Hoppas han blir fri från förkylningen snart. Det som är mest skönt är att hela familjen har sluppit magsjuka/kräksjuka... än åtminstone!

Jocke ringde precis och sa att han hade somnat utan problem. Superbra, då kanske det är roligt att göra om... ;-)


Rolig min..

Skön stil

Trött kille

Busungen!

0 hade något att säga!: