BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 2 januari 2011

Utveckling...

Söndag kväll och imorgon börjar Jocke jobba igen. Det känns konstigt för han har varit hemma i 2 veckor och det har varit mysigt att ha honom hemma. Max har lov i en vecka till, sen är allt som det ska igen. Antagligen blir det en playdate med bästisen W i veckan, så att de kan rasta av sig ordentligt.

Max har börjat sova länge på morgonen nu, det är underbart. I morse var klockan 8,30 innan han vaknade. Det är så skönt, för Leo sover lika länge. Jag hoppas att det håller i sig nu bara.
Idag har jag varit lite duktig, jag har rensat min garderob. Det blev en hel del som ska gå till behövande, inklusive alla mina mammakläder... Det känns lite konstigt att det inte blir fler barn nu. Hade varit mysigt med en liten till sen när allt har lugnat sig kring Leo.

Det är så roligt att följa Leo nu, det har hänt så mycket på kort tid. Han börjar bli stadigare i både armar och ben, han tycker det är riktigt roligt med gå-stolen. När han sitter tex i badkaret så drar han sig upp lite med armarna, rumpan lyfter ett par cm!
Han börjar förklara allt bättre vad han vill (kanske är det snarare vi som börjar fatta..).

Framförallt börjar hans riktiga humör komma fram... Han kan bli riktigt arg! Han har likadant humör som Max har. Jag kan bara tänka mig de 2 när de är i tonåren, det kommer nog att gå högljutt till då! =)

Det har blivit lite för lite sömn nu de senaste kvällarna/nätterna, så efter en treo-grogg så ska denna tanten sova och hoppas att den fina trenden med sovmorgonen håller i sig!

1 hade något att säga!:

Jessica o Emilia sa...

Hihi...det är säkert bara ni som börjat förstå vad han menar ;o)

Skönt med sovmorron kan jag tänka mig, här hemma är vi ju vana vid att sova till allt mellan 9-10 och önskar ofta att dottern vaknade vid 8 så man började dagen i en bra tid =)