BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 11 januari 2011

Jätteframsteg!!

Nu händer det verkligen saker! Leo äter dagligen lite mat eller gröt. Han tycker det är gott och provar allt. Han dricker även en hel del vatten/mjölk/välling ur sin mugg på dagen, så han får ordentligt med vätska i sig.

Igår gick han "själv", med stöd endast under armarna, hela vägen från vårt kök till Max`s rum. Det är en sträcka på minst 20 meter. Han har aldrig själv velat gå så det är ett gigantiskt steg framåt! Vi har videofilmat det! Han gick sträckan 2 gånger och det gick jättebra. Jag tror att han tyckte det var ganska skoj själv. Innan har han inte velat försöka gå så detta är nog ett bevis på att han börjar bli starkare och stadigare i benen. Nu ska vi bara fortsätta att gå med honom så att han till slut får balans så han kan gå själv!

Idag är Max tillbaka på dagis. Han har varit ledig sen den 16:e december så han tycker att det ska bli skoj att få träffa kompisarna igen. Jag känner att jag behöver det också. Sista veckan har han verkligen klättrat på väggarna. Räddningen har varit att han tycker det är jätteroligt att spela spel. Tyvärr förstår han inte att man inte kan spela med honom hela dagen...
Han har 2 stycken "5 myror är fler än 4 elefanter"-spel. Ett med siffror och ett med bokstäver. Siffror är han jätteduktig på redan, men han har lärt sig massor av bokstavsspelet. Får han tex upp ett T så börjar det på Tax, han säger det bakvänt, men det blir rätt! Å börjar på åsna osv. Han har även lärt sig att skriva sitt namn! Han skriver det från höger till vänster men det blir rätt!!

Jag somnade med huvudvärk igår, och den fanns tyvärr kvar i morse, så idag blir det nog en lugn dag. Måste ladda för kvällen.. Första träningen sen i mitten av december. Som jag har längtat. Äntligen sk jag få röra på mig och fortsätta försöka bli av med degmagen!


Pappa-Leo-mys...

Max ritade en traktor med en gubbe och en ratt! Han har skrivit sitt namn längst till höger!

Han har skrivit sitt namn 2 gånger, på fel håll men vem bryr sig...

3 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Härligt med framsteg :)
Heja Leo!

Bloggmamman sa...

Oj, häftigt att det händer så mycket hos er just nu! Båda barnen verkar ju göra jätteframsteg! Härligt!!

Fredrik sa...

Älskade ungar ♥