BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 9 januari 2011

Hemmabio!

Söndag! Jocke jobbar 6-15 och om Max ringde farmor för 2 timmar sen. Farmor lovade i fredags att han skulle få komma på söndagen. De var ute och åkte snowracer, vilket inte kommer att gå idag. Igår började det töa och det regnade nästan hela dagen. Idag är det ca 3-4 grader så det fortsätter att töa.

Jag och Leo busade i morse och Leo råkade slå till mina glasögon så jag skulle behöva åka och justera dem. De sitter knappt kvar så det bör helst bli idag. Får se om jag, syrran och Leo åker eller om jag kan åka själv. Alternativet är att vi åker när Jocke kommer hem... Får fundera. Syrran har inte visat sig än...
Själv fick jag lite sovmorgon idag. Max vaknade inte förrän 7,30. Leo var vaken inatt vid 4-tiden så han sov "ända" till 8.

Igår åkte jag och syrran och handlade mat och hämtade Leos mat. Helt själva. Skönt att kunna gå i vår egen takt. Syrran skulle in en vända på H&M också och det är alltid trevligt. ;-)

När vi kom hem, vid lunchtid, så kom Jocke bror och han hade med sig Caroline, till Max´s glädje. Jockes bror skulle hjälpa oss att sätta upp hemmabio-systemet som vi hade köpt. De var inte klara förrän vid 19-tiden. Det blev snyggt och ljudet är riktigt bra!

När vi är på Väla ska jag gå in på H&M, jag letar efter en snygg top. Jag såg den på Familia men det var fel färg. Hoppas den finns i min färg på Väla.

0 hade något att säga!: