BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 30 januari 2011

Me&I!

I fredags hade Max tid hos tandläkaren riktigt tidigt,kl 7,40. Vi var framme 7,50 så det var väl hyfsat, det tar alltid längre tid än jag tror med ungarna. Jag tyckte ändå att jag var ute i god tid. Själva besöket gick rätt så snabbt. Allt såg jättebra ut och Max gapade duktigt hela tiden.

När vi kom hem så ringde Max farmor, och de bestämde att farmor skulle hämta Max efter lunch, så skulle de åka och handla. När de hade åkt så passade jag på att dammsuga och när jag hade sövt Leo så städade och röjde jag lite överallt. Skönast att ha gjort det på fredagen.

På kvällen blev det slapp i soffan med lite gottis till Let´s Dance.

Igår var hela familjen iväg och handlade, för en gångs skull! Vi avverkade både City Gross och MAXI och jag och Max var även inom H&M och köpte mockasiner som han ska ha på sin gympa.

På eftermiddagen gick Jocke och Max upp till farmor och farfar. Jag och Leo hade mys. Till middag blev det baconlindad fläskfilé med rösti och Karl-Johansvampsås. Riktigt gott.

Natten har varit sådär. Jag gick och la mig vid 23-tiden, i hyfsad tid. När jag hade lagt mig så låg jag och vände och vred mig. Jag tror att jag slumrade till då och då, men jag tittade på klockan vid 23,30, 00,00 och ett par gånger senare... Max vaknade någon gång efter midnatt och hostade och det väste om honom, krupphosta! Han fick inhalera Pulmicort och fick hostmedicin och sen somnade han inne hos oss. Klockan 4,45 vaknade han och vi gick på toa. Då säger han: "Mamma, jag vill inte sova mer, jag vill vara uppe" och när jag försökte förklara att man går inte upp kl 5, så blev han jätteledsen.

Eftersom vi alla sov i samma rum så fick jag försöka att lugna ner honom eftersom att jag inte ville att Leo skulle vakna! Till slut somnade han om och sov till kl 6. Alldeles för tidigt för mig, men jag orkade inte protestera. Så han och jag gick upp, Leo sov till 7.

Idag har jag haft me&i-party. Jag tänkte bjuda på muffins, så första sorten bakade jag vid 8 imorse. Andra sorten gjorde jag när jag och Leo hade hämtat Max på gympan. Jag gjorde hallon&blåbärsmuffins och tobleronemuffins.
Partyt skulle börja 14 och en kvart innan kom Linda, säljaren. Sen droppade folket in allt eftersom.

När alla var samlade så var vi nog 10 personer, inkl säljaren. Jag som var lite rädd för att det inte skulle bli så många... Blev lite bebisträff av det hela, 4 stycken små kottar.

Jag hade en liten lista i ordning, för att ha lite koll på ungefär vad jag skulle köpa. Jag hade tittat på kollektionen på nätet och hittat till både Max och mig... Behöver jag säga att det blev kläder till Max?! Toppen som jag var nyfiken på satt inte så bra så jag övergav den.
Max var hemma och hade sett fram emot att "tjejerna" skulle komma. Där kom inga jämnåriga till Max så Jocke ringde vid 14,30 för att höra om Max ville följa med till farmor & farfar istället, men det ville han inte!

Han satt i en fåtölj längst fram och tittade och lyssnade aktivt! Han fick vara med och välja och tyckte det var riktigt skoj. Det är alltid roligare om han får vara med och bestämma, det är ju han som ska tycka om det och vilja bära det.Detta köpte jag till Max! Underbart fina grejor.

0 hade något att säga!: