BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 26 januari 2011

Sammanfattning...

I lördags hade jag och syster en riktigt härlig dag tillsammans, bara vi två. Vi var på IKEA och köpte en möbel till vardagsrummet och så var vi på Familia och Maxi. Vi var iväg i ca 4 timmar och det var underbart. Inga ungar som tjatade eller gnällde... Det var verkligen som balsam för själen. Jag är aldrig ensam annars.

På söndagen var jag och svärmor och tränade redan 10. Det var riktigt skönt att ha resten av dagen fri sen. Jocke var ledig lör, sön och måndag så vi har mest tagit det lugnt. Känns konstigt, men skönt, att ha honom hemma över hela helgen. Han har jobbat en del söndagar på sistone.

Vi har försökt koppla vår dator till tv:n via HDMI och jag och syrran fick det att funka tidigare i veckan. Provade det igen i söndags men datorn bara hängde sig. Den blev svart... Himla konstigt eftersom det hade funkat i veckan, men det kan kanske bero på batteriet? Vårt batteri är ganska kass, man måste ha i sladden hela tiden. Får väl se om det funkar med en dongel istället? Blir bara inte riktigt klok på om den bara kan spela upp youtube eller om det funkar med svt/tv3play också...

I måndags tog vi det lugnt. Max och Leo gick upp med mig vid 7 och det första Max sa var att han ville se hårdrock... Kvällen innan hade vi haft på dvd:n med The Big Four och han gillade verkligen den. Jag fick förklara för honom att vi fick vänta tills pappa hade vaknat och det förstod han.
Så fort Jocke kom upp så frågade han om han fick se hårdrock... Gulliga unge!

På eftermiddagen var det dags för kyrkis för Max och jag lämnade honom. Jocke hade lovat honom att han skulle hämta Max och så skulle de gå upp till farmor sen. Jag och syrran (mest syrran) passade på att städa lite och jag bakade en mjuk pepparkaka till Jocke. Han blev lite "kinkig" när jag bakade chokladkakan sist, han är inte så glad för den, så nu fick han sin kaka.

Igår var det dags för dagis igen för Max. Som vanligt så går lämningen superbra, det är en kram och sen är det hejdå. Eftersom Leo hade varit vaken en stund på natten så gick vi hem och vilade oss under tiden Max var på dagis.

När jag hämtade Max såg jag att han var trött, så vi gick hem och mös framför tv:n. Han åt sin frukt och fick en bit av kakan jag bakade i måndags. Under tiden som han satt och mös i soffan så bakade jag muffins. Jag har ett supergott recept på en chokladkaka som jag älskar, men det är lättare att göra muffins. Då räcker de nog lite längre...

På kvällen var det dags för träning igen. Riktigt skönt. Hade pulsklockan på mig och jag brände minsann 520 kal, skoj att ha koll på hur mycket jag förbränner.


Mys

Jocke försöker lära Leo hårdrock.

Max kan själv

2 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Ja, hoppas det blir lättare för henne nu :)

Bror sa...

Jag vet att jag är dålig på att kommentera... Men jag läser dock :) Söta bilder på Tjocke och småglinen :) Skönt att veta att de får lära sig ngt vettigt!