BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 5 januari 2011

Plötsligt händer det...

Leo är inne i ett riktigt utvecklings-stim nu. Nu när han står upp så står han riktigt bra emellanåt. Några sekunder har han stått själv. Han vågar inte lita på att han kan eller så blir han trött för han sätter sig snabbt. Idag när han och jag låg i våra sängar så rullade han över på mage. Sen försökte han trycka ifrån med händerna och fötterna och eftersom täckena låg som en "mur" bakom så lyckades han tillslut ta sig upp i kryp-ställning! Det är första gången jag har sett honom orka stå på knä...

När han står mellan soffan och soffbordet så vill han ibland vända sig om och är på väg att vilja ta ett steg. "Plötsligt händer det" som i reklamen... =)

Igår fick Max och bästisen W lekt av sig ett tag. De klättrar snart på väggarna. Tyvärr så var de ganska retliga så det blev nog mer sura miner än det var skratt. Sånt är det, de hade skoj och fick busat, det är det viktigaste. Jag och J fick åtminstone snackat lite strunt, det är så skönt. Lille V vaknade till mot slutet, han är så söt!

Den 30:e januari ska jag ha Me&I-party igen! Den nya kollektionen släpps den 26:e så det ska bli jättespännande att se hur denna är. Jag brukar inte bli missnöjd, men man vet ju aldrig. Så är det ngn som vill komma så bara hojta till! Ju fler desto roligare.

Idag hämtade farmor Max på eftermiddagen, de skulle ut och åka snowracer. När de hade gått så lockade syrran med mig upp på ovanvåningen för lite wii-spelande... Vi har 2 handkontroller nu så nu kan man spela mot varandra i Wii Sports. Riktigt skoj, men jag behöver öva! Shit vad kass jag var, på det mesta... =)
Det gick bättre när vi spelade Super Mario Bros. och Super Mario Bros 3. Där gick det bättre för mig än för syrran...

Vi fick en hel del snö här igår/inatt så jag fick ju snällt gå ut och skotta uppfarten. Det var mycket snö! Riktigt tungt att skotta allt. På vissa ställen låg det nästan 2 dm högt! Men fint blev det, och jag lär nog känna av skottningen i morgon! Jag får se det som träning, eftersom min träning blev inställd igår!

Ikväll har Jocke varit och spelat fotboll tills nu, så jag har lagt ungarna själv. Det var skönt och lugnt när jag hade lagt ungarna. Det är först då som man märker hur mycket de låter på dagen... Men de är goa mina ungar! ♥


GOTT NYTT ÅR

Max försöker lära Leo hårdrockstecknet..

Leker med en trasig ballong.

Det var himla skoj när man drog i den..

Varför använda händer??

1 hade något att säga!:

Bloggmamman sa...

Åh, vad härligt att det går framåt för Leo! Riktigt skoj att höra! Och visst är det härligt när de upptäcker något nytt! Kram på er!