BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 18 januari 2011

Sjukhuset och namn.

Igår var vi på sjukhuset halva dagen, jag och Leo. Vi skulle vara på en av avdelningarna på dagvården så att en sköterska skulle sitta med och se honom äta och se ifall han kräker, hur mycket i såfall osv... Jag fick även berätta en massa om hur vi har haft det, vad vi har gjort för att försöka få bort kräkningarna och hur det ser ut i framtiden med op. osv. Det var väldigt givande att sitta och prata med henne. Hon fick se hur Leo mår och eftersom hon har träffat honom innan så ha hon kunnat följa honom lite.

Vi träffade även på en sköterska som hade hand om Leo ett par gånger när han låg inne. Eftersom det är ganska längesen nu, så blev jag lite förvånad att hon kände igen oss, fast å andra sidan så är han väl rätt så lätt att känna igen... =)

Det roligaste på hela dagen igår var vägningen. Senast vi vägde honom var den 9/12 och då vägde han 9070 g. Igår, en månad senare, visade vågen 9460 g!! 400 g upp på en månad, det har aldrig hänt.
Som en jämförelse, innan har han gått upp ca 50-100 gr per månad.. De kräkfria dagarna har gjort susen! Sen den 20/12 har han haft 10 kräkfria dagar. Nu är det bara att hoppas att det fortsätter på det sättet.

På kvällen överraskade Max mig med att skriva Jockes hela namn. Jag hade skrivit det först och sen skrev han det själv utan att tveka.Det är inte så längesen som han började intressera sig för bokstäver så det var riktigt skoj att se.


Leo busar med en spruta

Max har skrivit Joakim, man får pussla ihop det.

2 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Tack :) Lite jobbigt att behöva tjata sig till saker men jag borde la vara van ;)
Vad roligt att han ökat så bra i vikt :) Hoppas de kräkfria dagarna blir fler och att han fortsätter att öka. Hur lång är han?

Mickis.H sa...

Ja, nu hade det varit guld värt med en knapp. Vi kommer få en kallelse direkt från hjärt avd istället för allmän kirurg mott. Luna är bland dom högst prioriterade just nu :)