BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 15 januari 2011

En helt vanlig lördag!

Idag är det en härlig, lugn, vanlig lördag. Vi har inte haft något planerat. Leo vaknade tidigt idag också, igår 6,20 och idag var det nog tom lite tidigare. Han väckte Max och en liten stund låg vi alla i sängen och mös. Sen ville inte Leo mysa längre, så Jocke och Max tog med sig honom upp. Själv fick jag sovmorgon! Helt underbart. Leo kom in och hälsade på mig efter en stund, men annars så sov jag gott till klockan var 9,30!

Jocke och Max åkte iväg en vända till tippen, vi har nu slaktat vår gamla stereo (den blev ca 20 år!). Eftersom de var borta rätt länge så misstänkte jag att de hade åkt inom farmor och farfar på vägen hem, och mycket riktigt så ringde Max och berättade detta lite senare.

Under tiden hade Leo hunnit med att äta mat och sova en stund. Trots att han vaknade så tidigt så sov han bara 40 minuter, så förhoppningsvis så somnar han tidigare idag än vad han gjorde igår... Jag tor att klockan hann bli närmare halv 10 innan han slutligen gick in i dimman.

Vi insåg i går kväll att vi "äntligen" måste sänka spjälsängen. Jocke slumrade till ett par sekunder och när han vaknade igen så satt Leo upp i spjälsängen...

Igår var vi även på fikabesök/lekdate hos finaste J och hennes goa prinsar. Vi kom dit strax efter 11 och när klockan började närma sig halv 3 så fick jag nästan dra med Max. Han ville INTE hem. =) Tiden går så fruktansvärt fort, för vi har så himla trevligt. Jag njuter verkligen av att umgås med J.

Nu har Max och Jocke gått tillbaka upp till farmor och farfar. De får inte rätt på den nya tv:n, eller rättare sagt kanalerna på boxen. Leo sitter och äter igen, denna gången var det riktigt jobbigt att sätta ner honom. Han stortjöt, och var helt förtvivlad... Snacka om att man känner sig hemsk! Jag har på prov börjat höja hastigheten på maten, så han ska slippa att sitta i en timme. Jag gjorde en andra höjning av hastigheten idag, nu har jag ökat 20 ml/timme på ca en vecka. Jag hoppas att det håller i sig för då kanske jag kan höja lite till... Det går fortsatt på rätt håll vad gäller kräkningarna. Mellan den 3-13/1, dvs 11 dagar, så har han haft 5 helt kräkfria dagar, det är riktigt härligt.

På måndag och tisdag ska vi vara på Barn Lila på sjukhuset på dagarna, jag och Leo. Det är en avdelning där man ligger inne över dagen, och i Leos fall så ska de övervaka maten/kräkningarna. Logopeden, dietisten och säkert någon mer ska finnas där och se hur det går. Det känns lite fel att göra det först nu, eftersom det går så bra nu. Vi skulle ha fått gjort det i höstas istället! Som tur är så har vi vår kräklista, jag ska definitivt skriva ut och ha med den. Det viktigaste av allt på måndag är att väga Leo! Vi har inte vägt honom på ca en månad nu, så det ska bli intressant att se hur stor nytta de kräkfria dagarna har gjort.

Idag ska vi äta en riktig festmåltid. Jag hittade en bit oxfilé i frysen som har legat väldigt länge, så det blir gorgonzolafylld och smördegsinbakad oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås till middag! Helt ok för en vanlig lördag! =)


Leo går...

1 hade något att säga!:

Jessica med Emilia sa...

Naaaw...så duktig han är lillkillen =D