BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 23 december 2010

Dan före dan...

Just nu känns det som att jag inte kommer kunna äta något på minst en vecka! Jag är så fruktansvärt mätt. Vi åt mat hyfsat tidigt men sen hade mamma bakat en underbar chokladkaka som är ordentligt decimerad för tillfället... Dock inte bara av mig, men jag har ätit alldeles för mycket av den. =)

Idag har jag slagit in de sista julklapparna. Jag har även klippt älsklingen. Han var snäll och gick upp med ungarna när Leo vaknade vid 7. Leo vaknade och det första han sa var: pappaaaa... Gullunge!
Jag låg kvar "ända" till 8.
Dagen har annars varit rätt så slö... Jocke och Max gick upp till farmor och farfar på eftermiddagen så jag hade tänkt vila lite. Sen insåg jag att jag hade ett par julklappar kvar att slå in...

Framåt 16-tiden började huvudvärken smyga sig på så jag tog faktiskt mig i kragen och la mig i sängen och vilade. Jag somnade tyvärr inte men det var skönt med lite vila.

Nu sitter vi och ser på bingolottos uppesittarkväll. Godisskålen har åkt fram och det, i kombination med chokladkakan, har gjort att jag är äckligt mätt!!

Innan vi går och lägger oss ska jag ta och hänga fram Max´s julstrumpa. Tomten ska ju lämna en liten julklapp vid sängen.

Imorgon har Max fått lov att väcka morbror. De ska iväg och åka snowracer. Behöver jag säga att Max längtar... =)


Mamma tog en riktigt bra bild på Leo i badet.

Leo äter chokladkaksmet.

Mys med morbror.

0 hade något att säga!: