BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 22 december 2010

Dan före dan före dopparedan...

Redan onsdag och nu är det bara 2 dagar till julafton. Känns overkligt. Idag kommer Max´s älskade morbror hit från Stockholm. Max har längtat länge och vi har satt ett stort kryss i almanackan på den 22:e.

I måndags var vi (mamma, pappa, syrran, Leo och jag) och handlade de sista julklapparna. Eftersom vi eventuellt skulle handla julklappar till Max så fick han vara hos farmor och farfar. Han misstyckte inte direkt...
Jag fick äntligen handlat Leos julklapp. Jag tror att han kommer tycka den är rolig. Det är svårt att veta vad man ska ge honom eftersom de har så mycket leksaker redan.

När vi kom hem så hade Leo somnat i bilen så han fick sova vidare ett tag. Mamma och pappa skulle handla fler julklappar så de åkte iväg och fixade det.

Leo fick maten lite hackigt. 1½ omgång på morgonen och sen uppehåll i ca 3 timmar. Detta var tydligen ett bra sätt för att kvällen blev riktigt bra kräkmässigt. För första gången på evigheter så kräkte han INGET alls på hela dagen!! Helt fantastiskt.

Igår åkte vi (mamma, pappa, Max, Leo och jag) och storhandlade all mat. Först City Gross och sedan MAXI. Det gick faktiskt över förväntan att ha båda ungarna med. Leo tycker det är ganska skoj, men Max brukar bli otålig. Det hjälpte kanske lite att mormor & morfar var med... =)

Idag kommer, som sagt, brorsan/morbror hit. Han bor i Stockholm och jobbar nattpassen på Casino Cosmopol så han satte sig på tåget tidigt i morse direkt efter jobbet. Tanken är att jag och Max ska hämta honom i stan när han kommer dit. Eftersom han åker från Stockholm så går tåget till Lund, det stannar inte i Hbg. Därför får han ta tåget från Lund till Hbg sen. Med tanke på alla tågproblem och förseningar så får vi väl se när han ringer och vill bli hämtad... Sen ska han hem och sova misstänker jag... =)

Idag ska mamma och pappa iväg lite ärenden till goda vänner under dagen. Själv ska jag köra någon maskin tvätt och sen ska jag och Max baka pepparkakor.
En liten bildbomb. Inte i rätt ordning, senaste tagna bilder kommer först.


Vår fina julgran.

Max klädde den nästan själv. Syster fotograf.

Bus i kojan.

Bus i kojan.

Vaniljvisp är smarrigt!

2 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Va skönt med en kräkfri dag :)
Här har det varit ganska lugnt på den fronten det senaste.

Önskar er en god jul :)

Bloggmamman sa...

God jul till er! Hoppas ni får en härlig jul med hela din familj! Och så skönt det lät med en kräkfri dag för lilla Leo! Kram till er!