BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 10 november 2009

Trött, trött...

Jaha så var klockan snart dags för sänggång. Leo äter sitt nattmål och har kräkt en 3 gånger kanske... Men de två tidigare målen, vid 17 och 20 så har han inte kräkt mer än max en munfull! Då har morsan iofs matat honom med grädde och banan ena målet och grädde bara det andra... Kanske ett vinnande recept... Han behöver ju hull på benen!! Imorgon skulle det serveras mannagrynsgröt till frukost! Det tackar varken jag eller syster nej till... ;-)

Vi kom ner till Dalby strax efter 14 och Max somnade i bilen så han vaknade när jag stannade bilen. Så han var lite trött, Leo somnade precis 2-3 minuter innan vi var framme så han var ganska yrvaken och tog lite tid på sig att tina...
Max har haft fullt håll i gång hela eftermiddagen med mormor, morfar och moster!! Till mellanmål åt han först en macka med leverpastej, sen 3 clementiner och nästan en hel banan med mosad grädde... Han skulle äta det som Leo åt ju!! Var han stoppade det vet jag inte... Men efter banan/gräddblandningen sa han tydligen att det räckte... =)

Morsan bjöd på underbart goda biffar gjorda av vildsvinsfärs! Fantastiskt gott! Det var tänkt att vi skulle äta hallonpaj till efterrätt men först skulle vi smälta maten och sen skulle Max nattas... Mormor skulle läsa för Max och han somnade gott, men tyvärr vaknade han efter bara 10 minuter och var ledsen. Så då fick jag läsa lite Pettson och Findus och sen somnade vi båda två... Sov nästan en timme hos honom innan mamma kom och väckte mig... Då åt vi hallonpajen, klockan 22 på kvällen... Mumsigt!!!

Nu sitter jag och väntar på att Leos mat ska gå färdigt. Sen en stund efter det så ska vi lägga oss. Leo är vaken och har bara sovit en stund mellan 20-21... annars har han varit vaken sen 12... Så han lär nog sova gott sen... Fast det gör han ju alltid... =)

Imorgon ska jag till neurologen på återbesök. Då får ungarna stanna hos mormor, morfar och moster! Hade eg planer på att ta med Leo och hälsa på på BIVA och avd 67 men med tanke på svininfluensan misstänker jag att de inte tar emot besökare. Får bli en annan gång.

1 hade något att säga!:

Emelie sa...

Så du har hittat mig :)
Vi hoppas också att opn blir av den 20e. Hennes andningsuppehåll är inte roliga ;( man sover inte bra på nätterna och som det är nu så sover hon inne hos mig ;( blir svårt att vänja henne av vid det när hon är så gammal men vad är där att göra?! ;(

Hur är det med din lille pojke?