BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 5 november 2009

Mary Kay-party

Idag gick jag min runda efter att jag hade lämnat Max på dagis. 30 minuter i hyfsat rask takt! Har inte blivit så mycket promenerande denna veckan, det har varit annat att göra. När Leo skulle äta så fick han även lite puré, för att träna på att ta i munnen. Går hyfsat. Blir iofs bara ett par skedar men det är bättre än inget. När han hade fått sin mat och mediciner, så ställde jag mig att stryka... Det är ett evighetsgöra, det här med tvätten. Hade jag kunnat, skulle jag nog behövt tvätta en till två maskiner per dag!

Ikväll ska jag på ett Mary Kay-party hos Tessan. Ska bli intressant. Jag är ju inte så mycket för smink, krämer osv men jag e nyfiken. Ska bli trevligt att komma hemifrån och umgås med bara tjejer! =)

Imorgon ska jag och Max åka till Busfabriken med Jessica+Emilia, hennes syster Therese+Alma och grannen Marie+Lowa. Ska bli så skoj att träffas och busa med ungarna! Skönt för Max att få göra något bara med mig! Annars e ju alltid Leo med. Imorgon kommer han stå i centrum! Sen på kvällen ska vi hela familjen till Poppe, Åsa, Elsa & Ville. Killarna ska träna tydligen och sen ska vi umgås! Ska bli skoj! Tror att Max kommer vara helt slut imorgon kväll... =)

Mejlade dietisten igår ang Leo, hon hade en teori om att ge Leo ca 60-70ml flytande mat sen ge resten i munnen i form av tex puré/gröt. Tanken var att maten skulle lägga sig som ett lock så att han skulle slippa att kräka... En bra tanke men jag provade det igår och han kräkte mer än någonsin. Hon skulle fundera och återkomma... Tycker det är bra att hon testar grejor, annars får vi aldrig veta ju. Det kunde ju ha funkat!

Snart ska jag ta och laga lite mat, blir pappas underbara chili con carne idag! Med varm baguette till!

2 hade något att säga!:

Jessica sa...

Så mys att komma iväg ensam ikväll...du behöver lite mer egentid =) Ska bli skoj att ses i morgon! Kram

tösan sa...

Tack för att du kom i kväll! Jätteroligt! Och alltid lite lyxigt att "slippa" familjen och få vara sig själv för en stund :-) Och att få prova lite lyxiga produkter är ju inte heller helt fel :-)
Ha så skoj på Busfabriken i morgon!

*kram*