BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 14 november 2009

Lördag redan...Tiden går fort...
Vi (ungarna & jag) körde hem från mamma, pappa i torsdags eftermiddag. Var tvungna att köra inom Hbg lasarett och hämta upp ett recept och lite mer mat till Leo. Lite bökigt eftersom jag inte hade ngn vagn men det gick.
När vi kom hem så var det bara att fixa mat till Leo och fruktsallad till Max. Sen packade jag ut bilen som var proppfull.... Hur mycket grejor behövs det eg för två dagar borta... Svaret är MYCKET, åtminstone när man har ett kräkbarn! Jag var så trött när jag väl kom hem och hade packat ut bilen osv så jag orkade inte ta tag i projekt: middag. Där fanns en del rester kvar så det fick det bli!
Jag kom i säng redan halv 9 den dagen! Helt underbart och sååå välbehövligt!! Somnade innan klockan blivit 9 och vaknade först vid 7 dagen efter... fortfarande trött dock.

Igår gjorde vi inte så mycket. Var iväg och handlade lite till kvällens middag. Jag var sugen på pizza men ville göra den själv. Det blev en jättegod pizza. Sen vid halv 8 så åkte Jocke iväg, han skulle spela innebandymatch. Då passade jag på att lägga Max, men fick springa lite mellan Max och Leo. Leo ville inte riktigt vara ensam, förstås! Sen när Max somnat så var det lättare att hålla Leo sällskap. Han somnade efter en liten stund. Jag passade på att se reprisen på säsonsavslutningen av True Blood. Och som vanligt så var jag helt "hooked" när jag tittade! Men jag såg nog att Jocke satt och skrattade åt mig! ;-) Jag får bjuda på det...
Längtar till säsong 2 kommer. Har inte bestämt mig för om jag ska se säs 2 tidigare eller ej. Sen vet man ju inte när säsong 3 kommer... Fast skulle jag se säs 2 nu så kan jag ju se den i repris när den kommer på tv sen... =) Vilket i-landsproblem...

Idag är det dags för jobb för min del. Har fått 4 dagar på raken nu. Idag 10-19, imorgon 7,30-15, måndag 9-19 och tisdag 8-17,15. Synd bara att vi hade tid till hjärtläkaren på tisdag, jag missar den! Första gången som jag missar ett läkarbesök med Leo... Men det e nog bra både för mig och för Jocke att jag låter honom gå ensam!

1 hade något att säga!:

Em sa...

Oh helsike vad gott det ser ut. :o