BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 11 november 2009

Neurologen...

Nu ska jag så sakteliga byta medicin. Det bestämde vi (jag & läkaren) efter lite tänkande och funderande. Jag var eg lite emot det från början eftersom den jag har funkar bra, men man vet ju aldrig hur framtiden ser ut.. Medicinen som jag ska byta till heter Lamotrigin och efter att ha läst fass blir man ju rädd. Men läkaren säger att den bör funka bra på mig, med den typen av epilepsi jag har (sk primär-generaliserad ep). Jag måste ju lita på att han vet vad han pratar om. Skulle jag få hemska biverkningar eller få anfall så kan jag byta tillbaka.

Upptrappningen av den nya medicinen och nedtrappningen av den gamla kommer ta cirka 3 månader. Ska även ta blodprover under tiden för att se så koncentrationen i blodet är på rätt nivå.

Annars händer det inte så mycket här idag. Jag och resten av familjen e rätt så slöa. Har faktiskt varit och hämtat ut min medicin och skulle beställt mat till Leo, men hans recept låg inte inne.
Ska mejla dietisten om det, eftersom jag måste beställa maten lite i förväg, och jag har bara en burk kvar av den nya maten. Verkar somom den funkar rätt så bra. Han kräker fortfarande men igår hade han två mål då han inte kräkte alls! Då matade iofs mamma honom med en blandning av banan och grädde, så jag vet inte om det kan ha bidragit. Det lägger ju sig som ett lock...

1 hade något att säga!:

Nilla sa...

Han skall kanske ha en slurk grädde vid varje mål. Gott för hullet och tydligen för magen också.