BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 10 november 2009

Glädjen över en kompis...

Idag var det dags för dagis för Max igen. Hans bästa kompis på dagis, W, var sjuk förra veckan. Inte så att han BARA leker med denne W, men det är bästa kompisen. De har gått på samma avdelning sen de började på dagis! Så idag när vi gick till dagis så sa han: "Mamma, W fuk!" Då sa jag att han var det förra veckan, men att han kanske var tillbaka idag. När vi kom till dagis och skulle börja ta av oss, så tittade han bort mot W´s plats och när han såg skorna var lyckan total! "Mamma, mamma, W är här" utbrast han! Så kom en av fröknarna och hämtade extrakläder (faktiskt till denne W). Då hör vi plötsligt: "Hej Mas", då kom W och hälsade på Max! Sen sprang Max in så länge, eftersom W tog på sig. Men de samlades vid ett pussel och allt var som vanligt. "Mas" älskar sin kompis W! Det är inget snack om saken. Han pratar ofta om W´, att de ska leka med bilarna osv.

Det är inte så att han inte har fler kompisar, ibland pratar han om N och "Lille-L" oxå. Men helst av allt leker han med W!!
Det är underbart att se honom så glad över sin kompis! Det bådar gott för framtiden, speciellt eftersom W bor bara 2 minuter bort från oss!

2 hade något att säga!:

Marie sa...

Det e så härligt att se dem med sina kompisar, man blir alldeles varm i hjärtat att det redan kan betyda så mycket för dem
Lowa har ju sin Emilia som hon pratar om stup i kvarten =o)

Jessica sa...

Jag säger det samma som Marie...Emilia o Lowis är ju riktiga bästisar även om dom har andra kompisar också. Härliga ungar vi har alla tre =D