BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 21 november 2009

Fotograferingen med stort F!

Idag var det äntligen dags. Jag var så nervös igår kväll så det tog ett tag att somna... =) Vi kom dit strax efter 10 och fick "skriva in" oss och skriva ner folk de kunde kontakta som vi kände. Fick man ihop 8 namn så fick man en bild gratis och det lyckades jag med... ;-)
Sen in i sminket och blir tjusig. Tänk om man kunde sminka sig så hemma... Fick lite hjälp med håret oxå. Jocke vägrade smink men Max fick lite vax i håret. Sen smet han tillbaka till pappa och Leo. Sen var det dags för fotografering i olika poser och bakom olika bakgrunder. Jag hade med mig ombyte så jag gick iväg och bytte om efter en stund, då togs det bilder på resten av familjen. Max var lite tvär och ville inte riktigt vara med men det är ju helt ok. Fick ett par riktigt fina bilder på honom och han var jätteduktig under hela tiden. Det var svårt att välja ut bilder och jag blev lite förvånad när jag fick välja hela 20 bilder för Jocke, för de skulle gå på 2900 kr... Så det är vår julklapp! Bilderna blev fantastiska, trots att jag hatar att le på bild, det ser så konstlat ut.

Allt som allt tog det ca 3 timmar, jag tyckte tiden gick fort, trots lite väntan. Så fort vi satte in Leo i bilen så somnade han och Max slumrade en stund på vägen hem oxå. =) Man blir trött av att bli fotograferad...

Nu är Max & Jocke iväg på kalas i Rydebäck hos Max kusiner. De skulle bli ca 20-25 pers så det blir för mycket för Leo, med tanke på smittrisk och hans kräkningar. Bra beslut visade det sig eftersom han har blivit förkyld... Han hostar och kräker en del slem... Förhoppningsvis har han ingen feber men jag ska kolla om en stund. Han kändes varm... Så jag ska ta det lugnt i kväll, titta på tv och sitta här... =) Titta på våra fina bilder.... =)

Imorgon ska Jocke upp tidigt för att hjälpa till på julskyltningen med Fortuna, sen ska vi köra ner till Dalby och äta god mat hos mamma, pappa, syster och brorsan!! Vet att det "bara" e sen midsommar vi sågs men det ska bli så skoj att ses igen. Leo var ju så liten då. Max kommer busa järnet med brorsan!!


En av de fantastiska bilderna, alla finns på bilddagboken... =)

Kl. 17,20
Tog upp Leo för en halvtimme sen. Tyckte han kändes varm så jag tog tempen. Jodå, 38,4 så lite feber e det allt... Exakt samma siffror som Max hade på dagis i tisdags... Han hostar en del och är rätt så rosslig pga segt slem i halsen... Så nu har han fått både Mollipect och Alvedon! Hoppas det hjälper... Vi ska ju ner till mamma och pappa imorgon, vill inte smitta dem. Blir nog till att resa huvudänden på sängen ordentligt inatt...

Kl. 20,19
Tog tempen igen och nu var den nere på 37,4 så antagligen har alvedonen verkat bra! Känns skumt att det försvann så snabbt igen, men det tackar jag för. Nu sitter han och sover i sin sitter... Han har bara sovit i en 2-3 timmar innan idag... ;-) Bästa medicinen som finns så jag välkomnar det. Såg på American Psycho innan, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den... Skum film, men Christian Bale gör ju en sjuhelsikes insats. Jag blir helt fast i hans karaktär, att kunna spela så likgiltig och grym!! Måste ta på psyket... Får nog fundera mer på den filmen... =)

Jocke och Max e fortfarande på kalaset. Vi njuter här i lugnet. Eller jag njuter och Leo äter och sover... ;-)

1 hade något att säga!:

Beatrice (Lyckosam) sa...

Åh vad fina ni är! Vad roligt att få fotografera hela familjen så där.

Dom såg så speciella ut,måste vara en riktigt bra fotograf!