BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 18 november 2009

Onsdag redan...

Tänk så fort tiden har gått nu när jag har jobbat!! Det är ju redan onsdag, känns som att det var igår det var lördag ungefär.. Det har varit skoj att jobba. Jag har haft hyfsat långa dagar men de har gått rätt så fort. Igår var det dessutom dags för Leos besök hos hjärtläkaren så jag var allt lite nervös där jag gick på jobb... Men det visade sig att jag var nervös i onödan! Nya vikten är 6655 g, dvs upp 255 gram på 14 dagar och längden ligger fortfarande på ca 71,5. Men i o m att han gått upp så bra i vikt så har energin inte räckt till tillväxt på längden oxå. Men längden bryr jag mig inte om, vikten är mest viktig!! Underbart att han gått upp så bra och Rein var jättenöjd med hans hjärta. Nästa gång vi ska dit (mellandagarna eller början av nästa år) så kommer han antagligen att börja dra ner på mediciner... =)

Vi ska till dietisten den 1 dec så det ska bli skoj och se ifall viktuppgången fortsätter på samma sätt. I såfall kanske han når 7 kg innan nyår! Hade varit så härligt!

Idag är hela familjen hemma. Jag ska åka och ta svininfluensasprutan i eftermiddag. Måste ringa och beställa klipptid inför fotograferingen på lördag!! Är lite nervös redan... Sen på kvällen ska Jocke & Max på kalas i Rydebäck.
Eg skulle vi åkt allihop, men när vi fick höra att de skulle bli 28 pers så ville vi inte ha med Leo!! 28 pers i deras radhus i influensa-tider.... Aldrig i livet! Plus att det blir ganska kladdigt med Leos mat och hans kräkningar!
Leo och jag stannar hemma och myser istället! Bättre vi träffar dem sen när det bara är familjerna.

Sen på söndag ska vi äntligen få träffa brorsan igen! Han har aldrig träffat Leo, bara tittat på honom genom fönstret när han låg på BIVA. Han hade oturen att vara förkyld när de skulle hälsa på Leo. =( Nu ska han få busa med ungarna. Max älskar "mobbo" och kommer nog att rasta honom ordentligt. Synd att vi bara hinner träffas en dag. Men vi ska äta världens goaste mat, smördegsinbakad oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås!!! Underbart!!!

2 hade något att säga!:

Em sa...

Alla verkar helt glömma att brorsan faktiskt var här nere i midsommartider och träffade Leo då.

Jessica sa...

Så underbart med viktökningen! =)