BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 3 januari 2009

Problem, problem...

Idag har vi varit och provkört den bilen som vi vill köpa, en Peugeot 308 kombi. Underbar bil men vi har nu ett problem! Syskonvagnen som vi trodde skulle gå in på längden i det bagaget, gick bara in på bredden och tog dessutom upp hela bagaget!! Vilken tur att vi valde att prova innan vi köpte varesig vagn eller bil!!

Nu börjar jag gå i tankarna om att kanske skippa syskonvagnen och se om inte Max accepterar att gå/cykla/åka ståbräda istället... Först, innan jag bestämmer vilket, ska jag åka till de andra ställena (OPEL, Skoda) och prova och se hur vår enkelvagn går in. För vi mätte vårt bagageutrymme och det är faktiskt längre än Peugeot 308´s men P är större i övrigt så klart.
Men iom att vårt bagageutrymme är längre än P 308´s så får vi inte in vår vagn på längden i den eftersom den precis går in på längden i vår. Men den är ju inte riktigt lika bred som syskonvagnen så där är ju lite plats över isåfall...

Eg skulle vi på 2-årskalas imorron för W men eftersom hon fått feber ikväll så blev det inställt! Så nu ska jag och Max åka och prova bagageutrymmen istället! :-) Sen på torsdag är det bokat tid med banken!! Så vi får se hur mycket vi får låna... Mycket att tänka på....

1 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Vi står också i startgrop till att skaffa ny bil; inte hittat den vi (sambo) vill ha men lånet är beviljat så nu kan man börja leta på allvar =o)