BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 17 januari 2009

Lördag

Kl. 10,05
Idag e det helg och inget jobb mer än att städa huset... Vi ska nämligen ha gäster ikväll! J&N och deras fina vovve D kommer hit. Vi ska umgås lite innan bebisen kommer för sen kommer vi kanske inte träffas på länge. Kommer ju ta minst 1 månad innan vi bara är hemma och installerade igen, sen vet man ju inte hur vardagen blir. Men ikväll ska vi bara ha mysigt och kanske spela lite spel. Ska göra en tacogratäng, det är lagom avancerat...

Max har nog börjat bli lite förkyld igen. Han hostade och snarkade lite inatt... Emellanåt hostade han precis som om han skulle kräkas... Har kanske lite slem i halsen. Hoppas inte det blir så mycket mer av det. Hade ju varit en höjdare om han blev sjuk ordentligt nu lagom till bebisen ska komma... Då kommer han inte få hälsa på honom när han är född. Annars, så länge han inte är infekterad får han lov att träffa bebisen även på biva. Fast han kommer nog mest vara ute i Dalby hos mormor, morfar och moster. Inget skoj alls på ett sjukhus ju.

Imorgon är det dags för kalas för W. Annars ska vi mest ta det lugnt.

Kl. 15,03
Blev inga gäster ikväll för när vi skulle sova Max och jag så plötsligt kräkte han ner hela sängen... Tror att han hade slem i halsen som han kräkte upp och då även maten... *suck* Vi tar det säkra före det osäkra för det är inget skoj om det skulle vara något. Han har ätit banan, kex och macka sen dess och inte kräkts något mer. Han har en hosta som låter som att där sitter något i halsen så jag gav honom lite mollipect för och se om det hjälper... Tråkigt men sånt e livet! Han är hur pigg som helst så det märks inte att han har kräkts!

0 hade något att säga!: