BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 27 januari 2009

Gosungen

Igår kväll efter att vi hade hämtat J på hans jobb och lagt Max så satte jag & J igång och donade lite. En byrå med tv, dvd och box åkte från vårt rum upp på ovanvåningen och där den stått står nu spjälsängen! Nu ska bara botten flyttas upp och den ska bäddas om så är den klar för lillebror! Sen skulle Max nya säng bäras ner från ovanvåningen (vi har målat om den). När det var gjort så var det i med madrassen och nu ska det bara införskaffas plastad frotté då det inte finns något madrasskydd plus att han kissar igenom en hel del på nätterna... Blev så himla fint med nya sängen!

Får hoppas han vill sova i den bara...

Idag har han varit så himla gosig så jag blev lite misstänksam i morse... Jag vet att det låter konstigt men han brukar aldrig komma och krypa upp i famnen och sitta där i en halvtimme bara sådär... Och mycket riktigt, när jag tog tempen så visade den 38,2 så det var ingen hög feber men dock feber. Så hittils har det blivit 2 doser alvedon och hostmedicin (hostan e fortfarande kvar!) och lite nässpray på det... Men han e pigg emellanåt så han verkar inte speciellt påverkad. Han hostar inte riktigt lika mycket men den är kvar!

Nu ligger han och sover middag där nere och jag väntar på syster yster som förhoppningsvisär på väg hit! Just nu är hon nog på Knutpunkten och väntar på tåget som ska hit till hålan... Det skulle vara inne i Mörarp 12,30 sen ska hon hit och lämna grejor, sen ska vi till IKEA!! Behöver handla lite till huset...

1 hade något att säga!:

Linda sa...

Kan inte börja jobba i affären igen vi e uppsagda allihopa han ska stäna i maj, så tanken finns ju om detta fortsätter gå bra :)