BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 19 juni 2011

Veckan som gick...

Oj, nästan en vecka sen jag bloggade...

Leo har varit förkyld och lite hängig denna veckan, men har ätit bra ändå.
Ungarna har vaknat ovanligt tidigt denna veckan, som tidigast 5,45! Kanske inte supertidigt men vi är vana vid att få sova till halv 7 då och då. =)

Leo har varit trött och har sovit ovanligt mycket denna veckan, där märks det att han är förkyld.
Jag har letat cykel till Max denna veckan, han är för stor för sin 12" nu. Jag har jämfört priser och modeller. Har även passat på att titta lite efter en cykel till mig. Men det är ingen brådska.

I onsdags var Max på sin första fotbollsträning! Han och bästisen W har längtat länge efter detta. De var duktiga och det var skoj att se dom. De var lite för spända så det blev en del tårar när det inte gick som det skulle... Det blir bättre nästa gång. Max var så stolt efteråt, att han hade varit på träning!

I torsdags så var Max först på dagis, sen tog vi med oss bästisen W med hem. De lekte riktigt bra denna gången och W ville inte hem när J kom. Efter att W hade blivit hämtad så åkte jag och handlade inför fredagens kalas.
I torsdags var det även älsklingens födelsedag! ♥

I fredags skulle vi ha ett litet kalas för Jocke så jag städade hela huset och lagom till han kom hem så kunde jag hoppa i duschen. Sen var det dags att påbörja maten. Gästerna kom vid 18 och sen var det full fart resten av kvällen. Med 4 barn mellan 1-4 så är det inte lugnt länge... =) Ungarna kom inte i säng förrän vid 23 och somnade snabbare än snabbast. Det tar på krafterna att busa halva dagen.

I fredags fick Leo ett paket med posten. Han fick en egen hjärtekatt, virkad av en annan hjärtemamma! Han heter Råger Raps och han har samma färg som ett lejon, så det passar ju Leo. =)

Igår så var jag och Max och köpte ny cykel till honom. Det blev en Yosemite 16" från Biltema. Den var den fräckaste av dem som jag hade tittat på. Vi var även inom Flower Team och handlade lite mer blommor. När vi kom hem så började det regna så det blev inte av att börja montera cykeln förrän på eftermiddagen.

Idag blir det nog en lugn dag. Älsklingen jobbar och ringde och meddelade att det med all sannolikhet blir övertid idag. Vi har varit ute så att Max har fått cykla på nya cykeln. Vi har tom varit uppe hos farmor och farfar och visat upp den. Max har lekt med grannen lite till och från. Själv har jag äntligen slängt de överblommade penséerna och planterat nytt. Massor med blommor överallt, precis som jag vill ha det!


Första fotbollsträningen!

Leo fick en hjärtekatt av snälla Helena!

Jag gjorde chokladplättar till lunch, det gick ner.

Max nya cykel!

0 hade något att säga!: