BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 1 juni 2011

Återbesök!

Idag var det dags för återbesöket i Lund för Max. Nu skulle doktorn avgöra om han fick lov att springa, sparka fotboll, cykla mm igen.

När vi kom till Lund så var Max ganska förväntansfull. Han såg verkligen fram emot detta. Sen när doktorn klev in i rummet så blev han nästan lite blyg, en kort stund. Men doktorn fick titta och var väldigt nöjd med resultatet! Allt såg jättefint ut och det som är kvar nu är förhudsplastik om ca 6 månader. Han skulle även kissa i en speciell toalett för att de skulle göra en sk. flödesmätning och vi höll på att hinna iväg innan doktorn hade tittat på resultatet.. Vi fick vänta ett par minuter till men det gjorde inget eftersom doktorn förklarade att flödesmätningen visade att allt funkade hur bra som helst. Det känns superskönt att allt har blivit så bra. Max har varit såå otroligt duktig, jag är oerhört imponerad.

Det kan inte vara lätt när man är 4 år och full av energi, att inte få lov att springa, hoppa, cykla, spela fotboll... Jag trodde inte att det skulle gå så bra. Det känns så skönt att han har fått ett stort OK så att han kan vara som vanligt igen.

Vi hade lovat Max att om han fick OK av doktorn så skulle vi köra och köpa en cykelstång så att vi kunde börja träna på att cykla utan stödhjul. Så när vi körde från Lund så undrade Max var vi skulle köpa "stödet".

Efter att ha varit på Biltema och äntligen köpt cykelstången så körde vi hemåt. Fast det blev ett stopp först hos farmor och farfar och berätta den glada nyheten.
Eftersom Max ska på dagis på tisdag igen så gick vi ner hela familjen till dagis för att berätta för fröknarna. När vi kom dit så var de ute och det tog inte lång stund innan Max hittade bästisen W! Sen sprang de iväg tillsammans med ett gäng av de andra ungarna.

Leo fick prova på att gunga och tjöt av skratt! Det är längesen som han gungade nu. Vi har inte haft möjlighet att vara ute så mycket. Det får bli ändring på det nu. Hoppas att blåsandet lugnar ner sig snart, Leo har svårare att hålla värmen när det blåser ordentligt ute.

Vi hade följe en bit hem från dagis med W och hans mamma. Hade killarna fått bestämma så hade de lekt direkt efter dagis, men förhoppningsvis kan de leka imorgon. De har lite att ta igen.
Måste bara berätta: vi var på väg från dagis och W cyklar och Max går. Plötsligt så stannar de båda två och så drar Max ner byxorna och kallingarna... Han skulle visa W sin "snoppis"! Oslagbart ögonblick och vi kunde inte mer än att skratta lite åt dem. Det såg så himla gulligt ut. Ungar är så härliga.

Resten av eftermiddagen har Max och Jocke spenderat i trädgården. Max har spelat bandy och tränat på att cykla. Vi plockade av stödhjulen helt så nu måste han öva...

Nu ikväll när han skulle lägga sig så sa jag till Max att han kunde hoppa upp i sängen själv idag. Då lös han upp och sa: "får jag det?" Så lite det behövs för att göra honom glad... =)


Pappa-Maxmys.

Jag leker lite med min nya tfn..

Max är koncentrerad på tv:n och Leo
bara busar... =)

0 hade något att säga!: