BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 29 juni 2011

Underbara soldagar!

Igår var det riktigt härligt väder. Sol och varmt som bara den. Efter att jag och Leo hade lämnat Max på dagis så gick vi hem och åt frukost... Eller jag åt. Leo fick ner en halv portion gröt, sen kom den upp igen... Efter en stund så fortsatte han med andra halvan av gröten och den gick ner utan större problem. Jag tar med tallriken och går bort till diskbänken, så hör jag att gröten kommer upp igen... In och duscha av honom och sen fick han vara nere och leka ett tag.

Tog fram en fruktpuré, för han behöver ju få i sig något. Blandade lite vispad grädde i och han åt lite grann. Eftersom han hade fått upp gröten så fick han mat i knappen. Det tog tyvärr inte lång tid innan fruktpurén kom upp igen, tillsammans med lite av sondnäringen... Duschen igen! Man kan ha roligare start på dagen.

Vi har nästan vant oss av med att han kräker nu så när det blir 3 ggr så här på kort tid så blir åtminstone jag lite ställd! Jag vet inte varför han kräktes, ingen aning alls.

Eftersom han verkade lite trött så la jag honom att sova vid 11-tiden redan. Under tiden han sov passade jag på att lägga upp lite bilder på bilddagboken. MTV var på i bakgrunden och jag har hittat en ny riktigt bra låt. Rihanna - California King Bed! Vilken gåshud jag fick av denna låten!!

Lunchen intog vi ute och faktiskt lyckades jag få i honom en hel burk mat. Det kändes lite bättre då!
När vi hade hämtat Max så gick vi inom affären och köpte frukt. Sen gick vi hem och åt fruktsallad med vaniljvisp på trädäcket. Det gick visst åt ett helt paket med vaniljvisp... =)

När ungarna hade kommit i säng så bänkade vi oss framför tv:n. Dags för Allsång på Skansen. Det är lite intressantare nu när det är en roligare programledare! Jag är inte överförtjust i Anders Lundin. Detta programmet var det bästa någonsin, det var så härligt att höra så mycket skånska i 08-land!

I morse fick jag nästan sovmorgon. Max vaknade inte förrän 6,45 och Leo sov ända till 7,50!
När vi hade lämnat Max på dagis så gick vi hem och åt frukost, som vanligt. Idag gick det mycket bättre, åtminstone en halv portion gröt och lite fruktpuré gick ner. Jag hade helst sett att han hade ätit en hel portion, men hellre en halv ner än en hel ner och upp igen!

Precis som igår så blev det varmt väldigt snabbt så dörrarna har stått öppna här hemma så vi har haft tvärdrag.
Till lunch idag så åt han väl inte jättebra men hyfsat. Jag förstår att han kanske inte har jättemycket matlust när det är så här varmt.

Ungarnas kusin hade sovit hos farmor i natt och hon ville ha med Leo och hämta Max så hon och farmor kom ner och hämtade Leo. Sen lämnades ungarna av här eftersom de har roligare här. Kusinen skulle hem vid 15-tiden så Max följde med och lämnade henne.

Jag har verkligen passat på att nyttja solen idag! Jag har suttit i en solstol stora delar av eftermiddagen. Ungarna sköter sig bra själva, speciellt när kusinen var här. När kusinen och Max gått iväg så gick jag och Leo in och började förbereda maten. Idag skulle vi ha pastasallad med kyckling och jag kokte pasta och tinade salladskyckling och bacon.

När Jocke kom hem så gick jag ner till affären för att handla lite grönsaker. Döm om min förvåning, när jag kom tillbaka så låg båda killarna och sov gott!

Vi åt middagen ute idag också, Max älskar att sitta ute och äta. Efter maten så åkte Jocke och spelade fotboll. Jag och ungarna hade en härlig kväll i solen. Vi spelade fotboll, lekte i sandlådan och spelade bandy. En underbar kväll.


Leos favoritställe

Kramkalas

Bandy med killarna. ♥

0 hade något att säga!: